De strijd is losgebarsten!

Sinds gistermiddag werden de winterguardvloeren weer uitgelegd in Sportcentrum Drachten tijdens de eerste contest van het seizoen. Dat betekent dat de strijd in de verschillende classes ook weer volledig is losgebarsten. Wie gaat er dit seizoen met de felbegeerde vlag en titel vandoor. Misschien is dat dit seizoen WooDi wel, of 2Xtreme Junior of 2Xtreme… Read more »

Jaaroverzicht 2017

2017 was een fantastisch jaar voor Showkorps “D.I.N.D.U.A.-Oldekerk”. Het Showkorps heeft deelgenomen aan het Wereld Muziek Concours en ook bij de jeugd werden er stappen gezet, wat onder meer te zien is aan de oprichting van WooDi Percussion Ensemble. Ook prestatief gezien was het een vreugdevol jaar. Maar wat is er dit jaar nou allemaal… Read more »

Uitvoering: 3 februari 2018

Op zaterdag 3 februari 2018 houdt Showkorps “D.I.N.D.U.A-OLDEKERK”  haar jaarlijkse uitvoering. Het A-korps, de 2 groepen van Winterguard 2Xtreme, WooDi Percussion Ensemble en United-Northern Winterguard zullen laten zien wat zij afgelopen tijd hebben geleerd. De locatie is Sportcentrum Eekeburen in Oldekerk. De zaal gaat open om 19.00 uur en de aanvang is 19.30 uur. De toegang is… Read more »