Alle shows winterseizoen 2017/2018 bekend!

Op dit moment zijn alle shows voor het winterseizoen 2017/2018 bekend. Voor de volledigheid zetten wij ze allemaal nog even op een rijtje. Wij wensen alle leden en staff veel succes met de voorbereidingen.   WooDi Percussion Ensemble – Pleasure (Marching Cadet Class)                             2Xtreme… Read more »

Financiële steun van de Kringloopwinkel Abel Tasman

Vorige week woensdag (8 november) kregen wij tijdens onze muzikale repetitie onverwacht bezoek. Hoewel wij op dat moment al begonnen waren aan het opfrissen van de sinterklaasmuziek, was het niet de Goedheiligman himself. Wel was het een afvaardiging van Kringloopwinkel Abel Tasman uit Grootegast en zij brachten een cadeau mee: een leuke financiële bijdrage voor… Read more »

Voor de tiende maal genieten!

Voor de tiende keer mochten onze Boom Boom Boys (en Boom Boom Girl) op 5 november jl. een optreden verzorgen tijdens de Berenloop op Terschelling. Een optreden waar zij altijd erg naar uitkijken. Dat ze hiervoor vroeg moesten opstaan was dan ook geen enkel probleem. Na een gezellige overtocht kwamen de leden rond 11.30 uur… Read more »