De avondvierdaagse is weer begonnen!

De avondvierdaagse van Showkorps “D.I.N.D.U.A.-Oldekerk” is weer begonnen. Ook dit jaar begeleiden we weer viermaal de slotavond van een avondvierdaagse. In de Reitdiepwijk (Groningen), Haren, Assen en natuurlijk in Niekerk-Oldekerk-Faan. Gisteravond was de eerste avond van het seizoen. Net als vorig jaar mochten we optreden bij de slotavond van de avondvierdaagse Reitdiep (Groningen). Ook dit… Read more »

Vriendjes & vriendinnetjesdag!

De poster zegt het al: het is binnenkort weer vriendjes- en vriendinnetjesdag bij Showkorps “D.I.N.D.U.A.-Oldekerk”. Vriendjes, vriendinnetjes en natuurlijk andere geïnteresseerde kinderen mogen een kijkje nemen bij de training van de Kids en de Cadets. Dus nodig allemaal jullie vriendjes en vriendinnetjes uit en deel de poster op Social Media of op school. Zie hieronder… Read more »

Leve de Koning!

Koning Willem-Alexander vierde op 27 april zijn 51ste verjaardag met zijn gezin in Groningen. Groot feest dus in de stad, maar niet alleen in de stad Groningen… Ook in Niekerk/Oldekerk was het een feestelijke dag. Een dag die begon met een rondgang door de straten van Niekerk en Oldekerk met versierde fietsen en met natuurlijk… Read more »