Dit blijft leuk!

Heel toepasselijk mochten de Boom Boom Boys zondag 14 oktober voor de 14de keer optreden bij de 4 Mijl van Groningen. Het grootste loopevenement van Noord-Nederland. Net als vorig jaar stonden de Boom Boom Boys bij Stadion Esserberg. Nu niet alleen van veraf te horen, maar ook van veraf te zien door de nieuwe bannervlag. Een vrolijk nieuw geheel.

Onder een stralende zon speelden de Boom Boom Boys weer lekkere ritmes, die door de lopers zeer werden gewaardeerd. Ze kregen veel enthousiaste reacties van de lopers. Er waren zelfs lopers bij die begonnen te dansen en te swingen. Erg leuk! De lopers konden hun waardering nu niet alleen laten blijken door hun duim omhoog te steken, ze konden nu ook een high five geven aan de “promogirls”. Zij hebben vele high fives mogen uitdelen aan de lopers. Super bedankt daarvoor!

Het geheel trok niet alleen veel de aandacht van het publiek en de lopers, maar ook van de media. Vele cameraploegen bleven stilstaan en maakten mooie beelden. Hierdoor zijn de Boom Boom Boys o.a. te zien in de aftermovie van de 4 Mijl van Groningen. Heb je die nog niet gezien? Ga dan naar: https://www.4mijl.nl/editie-2018/aftermovie/. Zeker de moeite waard!

Ruim tweeënhalf uur hebben de Boom Boom Boys getrommeld. Met blaren op de handen en spierpijn in de armen en benen als gevolg. Maar dat maakt niet uit, want dit blijft ook na 14 keer superleuk om te doen! Trommelen, dansen, springen, brullen en joelen. En dat alles onder een stralende zon. Wat wil je nog meer? Organisatie bedankt, de Boom Boom Boys kijken uit naar volgend jaar!

Loop hier door de foto’s heen. Gemaakt door Jabelo Fotografie.

Zondag 4 november staat voor de Boom Boom Boys het volgende hardloopevenement op de agenda. In alle vroegte zullen zij naar Terschelling vertrekken voor de Berenloop 2018.

De Boom Boom Boys ook op uw hardloopevenement? Ga dan naar www.showkorpsdindua.nl/BBB.