A Journey to ODSC Assen

In 2014 nog afwezig op het ODSC, maar bij de editie van 2015 weer terug van weggeweest! Nieuwe muziek, een nieuwe drum major en een uitgebreid front ensemble. Allemaal ingrediënten voor een mooi programma.

In de ochtend hebben wij eerst nog twee uurtjes getraind op de sportvelden aan de Hoogspanning in Assen. Spanning was al een beetje merkzaam, zeker omdat “A Journey Home …” voor het eerst voor pubiek en jury getoond ging worden. Het zonnetje kwam er lekker door, dus de korte broeken en zonnebrand mochten uit de tas gehaald worden. Met een heerlijk briesje was het aangenaam trainen. Na de training werd de vrachtwagen ingepakt voor vertrekt richting het wedstrijdterrein bij De Bonte Wever.

Om 13.15 uur was het showtime en onder leiding van onze DM liepen wij richting de start. Helaas produceerden “high clouds” enige regen, maar dit was wel helemaal in lijn met het thema van de show. Na een korte inleiding van de speaker, werd het startsein van “A Journey Home …” gegeven. De deur tot succes werd geopend en we waren los! Onze show werd door de jury beoordeeld met 80.2 punten. Niet genoeg voor een finaleplaats, maar wel een enorme boost voor ons nieuwe programma.

Over twee weken staan wij in Rastede (Duitsland) en gaat er nog een schepje bovenop.

Bekijk hier de foto’s van het optreden.