Avond 2: Avondvierdaagse Assen (Niekerk/Oldekerk)

‘Uit en Thuis’

Vrijdagavond 3 juni stond de tweede avond van de “avonddriedaagse” van Showkorps D.I.N.D.U.A.-Oldekerk op het programma. Volle goede moed vertrokken we aan het eind van de middag richting Assen. Wanneer de ‘vrachtwagen’ ook was gearriveerd begonnen we ons klaar te maken voor het optreden. Op het moment dat iedereen zich in het pak had gehesen kwam het bericht binnen dat de avondvierdaagse van Assen helaas was afgelast in verband met de weersvoorspellingen. Een zeer verstandige beslissing met de ervaring van vorig jaar nog in het achterhoofd. De kleren konden weer uit en de instrumenten konden weer ingepakt worden.

Als alternatief kwamen er leden met het idee om snel richting Oldekerk terug te keren om alsnog de wandelaars aldaar feestelijk binnen te halen. Hier konden we aanvankelijk niet van ons laten horen en zien in verband met een dubbele boeking. De organisatie vond het helemaal goed en dus sprongen we snel in de auto terug richting Oldekerk (A Journey Home).

De vele wandelaars stonden bij basisschool “De Opstap” al op ons te wachten. Nadat er eerst twee jubilarissen in het zonnetje werden gezet, konden we samen met alle lopers beginnen aan de laatste kilometers. Het was een warm optreden, maar het deed ons goed dat we alsnog vele lopers blij konden maken met een optreden. Op deze manier komen we dit seizoen toch weer aan drie avonden.

Oldekerk/Niekerk bedankt dat we nog van ons mochten laten zien en horen, hopelijk komt het volgend jaar allemaal weer wat beter uit en zien jullie ons dan gewoon weer!! Organisatie Assen, wij vinden het jammer dat jullie de slotavond niet door konden laten gaan. Wij hopen voor jullie dat het weer volgend jaar beter is. Ook dan zijn we graag van de partij!

Klik hier om door de foto’s te wandelen!

Nu op naar de derde avond van de “avonddriedaagse” van Showkorps D.I.N.D.U.A.-Oldekerk. Op deze derde avond, donderdag 16 juni, begeleiden wij de avondvierdaagse in Haren. Zien we u daar?!

 

Wie helpt Showkorps D.I.N.D.U.A.-Oldekerk volgend jaar aan een avondvierdaagse?!

Volgend jaar loopt Showkorps D.I.N.D.U.A.-Oldekerk graag een avondvierdaagse. Wilt u dat wij uw lopers feestelijk binnenhalen op de slotdag van uw avondvierdaagse? Neem dan contact op met onze manager via: manager@showkorpsdindua.nl en wie weet bent u de “vierde avond” volgend jaar. Wij kijken er alvast naar uit!