Avond 3: Avondvierdaagse Haren

‘Geslaagde laatste avond’

Donderdagavond 16 juni stond de derde en laatste avond van de “avonddriedaagse” van Showkorps D.I.N.D.U.A.-Oldekerk op het programma. Nog één keer dit seizoen mochten we de wandelaars van de avondvierdaagse feestelijk binnenhalen. Mede door het feit dat 3 leden van onze vereniging eerder op de dag gehoord hebben dat zij geslaagd zijn, waren we in een opperbeste stemming. Een 100% score…SUPER!! Nu de dag nog goed afsluiten met een knallend optreden in Haren.

Anders dan voorgaande jaren vertrokken we ditmaal vanaf het centrum. Veel lopers stonden hier al op ons te wachten. Na een korte warming-up zijn we dan ook snel van start gegaan. In Haren waren er niet alleen veel lopers, maar er waren ook veel muzikanten door de aanwezigheid van meerdere korpsen. Een gezellig boel dus!

De laatste route was een mooie en leuke route. Wat het zo leuk maakte was dat er vele mensen langs de kant van de weg stonden met uiteraard ……de welbekende gladiolen. Hier doe je het voor als korps! Voor ons gevoel waren we dan ook al snel weer terug bij het eindpunt: Sportpak De Koepel. Hier kregen we van de organisatie een lekker verkoelend drankje. Na een korte pauze keerden we al spelende weg weer terug naar de vrachtwagen. Hier speelden we nog het ‘lang zal je leven’ voor een jarig MKZ-lid en natuurlijk voor de geslaagde guardleden Anne & Angela. Een feestelijk einde van een geslaagde dag en van een mooie “avonddriedaagse” van Showkorps D.I.N.D.U.A.-Oldekerk. Organisatie bedankt voor de uitnodiging en graag tot volgend jaar!

Klik hier om door de foto’s te wandelen!

De “avonddriedaagse” van Showkorps D.I.N.D.U.A.-Oldekerk zit er voor dit jaar alweer op. Nu op naar Assen voor deelname aan het ODSC op zaterdag 18 juni. Om 15.10 uur is het SHOWTIME voor ons. Moedigt u ons in Assen aan?!

Wie helpt Showkorps D.I.N.D.U.A.-Oldekerk volgend jaar aan een avondvierdaagse?!

Volgend jaar loopt Showkorps D.I.N.D.U.A.-Oldekerk graag een avondvierdaagse. Wilt u dat wij uw lopers feestelijk binnenhalen op de slotdag van uw avondvierdaagse? Neem dan contact op met onze manager via: manager@showkorpsdindua.nl en wie weet bent u de “vierde avond” volgend jaar. Wij kijken er alvast naar uit!