23 maal genieten!

Als de geschiedenisboeken kloppen dan hebben wij gisteravond voor de 23ste maal opgetreden tijdens de slotavond van avond4daagse Haren. Natuurlijk waren niet alle leden er alle 23 keren bij, maar voor een aantal leden was dit wel het geval. Ondanks dit bijzondere feit genoten deze leden net zo hard van dit optreden als de leden die er voor het eerst bij waren. In Haren was het namelijk weer een gezellige boel. Ruim 2500 lopers liepen mee tijdens de laatste avond. En er waren niet alleen veel lopers op de been, er stond ook veel publiek langs de kant van de weg. De vele bloemen en het stralende weer maakte het plaatje compleet. De leden van het A-Korps, de A-guard, de Cadets, de Juniors en de vrijwilligers hebben dan ook genoten van dit optreden. Voor deze laatstgenoemde groep was er een primeur. Voor het eerst liepen zij in professionele veiligheidshesjes met daarop het logo van onze vereniging. Zo zijn de mensen die ons tijdens een optreden voorzien van drinken, suikers en een helpende hand altijd zichtbaar. Deze mooie veiligheidshesjes zijn beschikbaar gesteld door Van Hussel advies en veiligheid en Klussenbedrijf B. van der Veen (Millinghaweg 15, 9822 TC Niekerk Grootegast). Bij deze willen wij jullie nogmaals bedanken: “Wij hopen deze veiligheidshesjes nog vele optredens met veel plezier te kunnen gebruiken.”

“Wij hopen deze veiligheidshesjes nog vele optredens met veel plezier te kunnen gebruiken.”

Het optreden in Haren was de vierde en tevens laatste avond4daagse die wij dit seizoen mochten begeleiden. Wij willen de organisatie van avond4daagse Haren bedanken voor alles. Zoals wij van jullie inmiddels gewend zijn was alles weer uitstekend geregeld.

Volgende week zaterdag mogen wij optreden tijdens het Leefbaarheidsfestival in ons eigen Niekerk-Oldekerk-Faan. Een optreden waar wij erg naar uitkijken. Na dit optreden is het tijd voor een welverdiende vakantie.

Klik hier om de foto’s te bekijken. De foto’s zijn gemaakt door Yvette van der Molen.