Avond 2: Avondvierdaagse Assen

De Avond4daagse van Showkorps D.I.N.D.U.A.-Oldekerk

De leden van Showkorps D.I.N.D.U.A.-Oldekerk lopen dit jaar weer een avondvierdaagse. Ze lopen deze avondvierdaagse niet in één week uit. De eerste twee avonden zijn op 18 en 19 mei en de laatste twee avonden zijn op 16 en 22 juni. We mogen dit jaar de lopers feestelijk binnenhalen van avondvierdaagse Reitdiep, Assen, Niekerk/Oldekerk en Haren. Van deze 4 avonden kunt u hieronder steeds een kort verslag lezen. “Loopt” u weer met ons mee?!

 

Avond 2: Avondvierdaagse Assen (19 mei).

‘En dat is twee!’

Nog amper bijgekomen van de eerste avond, zaten we vrijdagavond al vroeg in de auto op weg naar Assen. Hier stond voor ons de twee avond op het programma: avondvierdaagse Assen! De 73e editie. Vorig jaar kon de slotavond hier helaas niet doorgaan vanwege de slechte weersomstandigheden. Het was nu weer spannend. Er hingen soms donkere wolken in de lucht en op Buienradar zag het er ook niet rooskleurig uit. Het zal toch niet weer…. Maar gelukkig kregen we samen met de vele lopers groen licht van de organisatie en konden we van start.

Vanaf de wielerbaan, het startpunt, liepen we weer richting het centrum. Hier is het altijd gezellig! Veel mensen stonden langs de route op weg naar het centrum. In het centrum zelf was het helemaal weer een drukte van belang. We moesten soms een beetje “inkrimpen” om tussen de mensen door te passen. Fantastisch! Hier doe je het voor als muzikant! Ook hier genoten de mensen van onze straatmuziek. De medley van “Avicii” werd herkend door de jeugd en de “oudere generatie” genoot van onze “ABBA Medley”. Na een ronde door het gezellige centrum liepen we weer terug richting de wielerbaan. Hier konden alle korpsen en lopers nog een ereronde maken. Na deze laatste ronde zat het optreden er weer op. ‘En dat is twee!’ Ook tijdens de tweede avond hebben we genoten. Organisatie bedankt, we “wandelen” volgend jaar graag weer mee!

Klik hier om door de foto’s van Avond4daagse in Assen te wandelen.

Op naar de derde avond van de avondvierdaagse van Showkorps D.I.N.D.U.A.-Oldekerk. Donderdagavond 16 juni begeleiden wij de avondvierdaagse in Niekerk/Oldekerk. Gezellig in onze eigen omgeving. We hopen dat ook hier veel mensen langs de kant van de weg staan!

Na het binnenhalen van de avondvierdaagse Assen zijn we naar Diever vertrokken voor het werkweekend. Hier hebben we het hele weekend getraind. We hebben een goed en leuk werkweekend gehad en zijn klaar om een supershow te laten zien op het ODSC (10 juni) en tijdens Taptoe Vries (17 juni). De eerstvolgende showoptredens. En met het afsluiten van het werkweekend zijn we ook weer een stap dichterbij het WMC, waar we natuurlijk ook een fantastisch show willen laten zien.

Klik hier voor de de foto’s van het werkweekend.

 

Showkorps D.I.N.D.U.A.-Oldekerk op uw evenement?

Wilt u dat Showkorps D.I.N.D.U.A.-Oldekerk ook uw slotavond of evenement van vrolijke klanken voorziet? Neem dan contact op met onze manager: manager@showkorpsdindua.nl en vraag naar de verschillende mogelijkheden.