Heerlijk sfeertje in Assen!

Het weer was mooi in Assen en het was weer mooi in Assen. Nadat vorig jaar de slotavond nog werd afgelast vanwege de slechte weersomstandigheden, was het nu een stralende dag. Heerlijk weer om te wandelen en om op te treden. Vol enthousiasme reden we dan ook richting Assen.

Ook in Assen waren wij niet het enige korps. Er waren verschillende korpsen uit de regio en om de beurt kregen we een plaatsje in de optocht.

De route liep net als voorgaande edities door het centrum. Hier was het gezellig druk. Wat een sfeertje. Dit hebben we een jaar moeten missen. Het vele publiek genoot en ook wij genoten volop. Geweldig. Onze muziek werd ook in Assen erg gewaardeerd. Niet alleen door het publiek, maar ook door de vele lopers. Hier doe je het voor als muzikant. Ook de guardleden genoten van al het publiek. Voor een aantal guardleden was het de eerste keer dat ze hier mochten optreden. Voor deze leden was het dus extra bijzonder en indrukwekkend. Voor we het wisten hadden we de finish bereikt en zat avond drie van de vier er alweer op.

Op naar de vierde en laatste avond op donderdag 20 juni in Haren, maar voordat dit zover is keren we eerst terug naar Assen. Op zaterdag 15 juni zullen we deelnemen aan het ODSC. Komen jullie ons aanmoedigen?