Avond 4: Avondvierdaagse Haren

De Avond4daagse van Showkorps D.I.N.D.U.A.-Oldekerk

De leden van Showkorps D.I.N.D.U.A.-Oldekerk lopen dit jaar weer een avondvierdaagse. Ze lopen deze avondvierdaagse niet in één week uit. De eerste twee avonden zijn op 18 en 19 mei en de laatste twee avonden zijn op 16 en 22 juni. We mogen dit jaar de lopers feestelijk binnenhalen van avondvierdaagse Reitdiep, Assen, Niekerk/Oldekerk en Haren. Van deze 4 avonden kunt u hieronder steeds een kort verslag lezen. “Loopt” u weer met ons mee?!

 

‘De slotavond!’

Na een leuke taptoe in Vries en een paar dagen rust, mochten we vanavond weer aan de wandel. Vandaag mochten we de slotavond begeleiden van de avondvierdaagse in Haren. Voor ons zelf was het ook de slotavond. Nadat er een bui over Haren was getrokken, waren de temperaturen gelukkig iets gezakt. Toch had de organisatie besloten de route aan te passen.

Rond 18.30 uur stonden we klaar in ons uniform voor vertrek naar de startlocatie. Niet alleen wij hadden er zin in, ook de vele kinderen stonden te trappelen van ongeduld….op naar de finish. De laatste route was weer een mooie route. Dit kwam mede door de vele mensen langs de kant van de weg, met bloemen en uiteraard met de nodige lekkernijen. Dit hadden ze nu zeker verdiend. Ook waren er vanavond veel muzikanten op de been. Wij waren namelijk niet het enige korps, er liepen nog drie andere korpsen mee. Een gezellige boel. Met z’n allen en onder groot applaus kwamen we uiteindelijk bij de finish aan. Wandelvierdaagse Haren zat erop! Onderweg hadden we behoorlijk wat “vocht” verloren, maar zoals we van de organisatie in Haren gewend zijn stonden ze ons al op te wachten met een heerlijk verkoelend drankje. Super! Nadat we weer een beetje afgekoeld waren, liepen we het laatste stukje terug naar de vrachtwagen en konden we de spullen inpakken om terug naar huis te keren. Op naar een verfrissende douche. Organisatie bedankt. Ondanks de (voorspelde) hitte bleven jullie “koel”. Hierdoor hebben jullie een mooie slotavond gehad en wij een mooi optreden. Graag tot volgend jaar!

Wandel hier door de foto’s van dit optreden.

Dit was de laatste avond van de avondvierdaagse van Showkorps D.I.N.D.U.A.-Oldekerk. Het zit er helaas alweer op. We vonden het fijn dat we dit jaar weer 4 dagen mochten lopen. We hebben elke avond genoten. Tijdens avondvierdaagse Reitdiep, Assen, Niekerk/Oldekerk/Faan en ook vandaag tijdens de slotavond in Haren. Op naar volgend jaar met hopelijk weer een avondvierdaagse of misschien zelfs wel een avondvijfdaagse. We gaan het zien!

Onze focus zal nu eerst gericht zijn op het WMC. Hiervoor zullen we nog vele trainingsuren maken. Voordat we naar Kerkrade afreizen zullen we nog twee keer optreden in de omgeving. Op zaterdag 8 juli geven we een try-out in het centrum van Zuidhorn en op woensdag 19 juli hebben we een uitzwaairepetitie op het sportveld van VV Niekerk. Uiteraard is iedereen bij deze optredens van harte welkom. Volg ons tot die tijd op Facebook, Snapchat (dinduaoldekerk) & Instagram en blijf van alle ontwikkelingen op de hoogte.

 

Showkorps D.I.N.D.U.A.-Oldekerk op uw evenement?

Wilt u dat Showkorps D.I.N.D.U.A.-Oldekerk ook uw slotavond of evenement van vrolijke klanken voorziet? Neem dan contact op met onze manager: manager@showkorpsdindua.nl en vraag naar de verschillende mogelijkheden.