Avond 3: Avondvierdaagse Niekerk/Oldekerk/Faan

De Avond4daagse van Showkorps D.I.N.D.U.A.-Oldekerk

De leden van Showkorps D.I.N.D.U.A.-Oldekerk lopen dit jaar weer een avondvierdaagse. Ze lopen deze avondvierdaagse niet in één week uit. De eerste twee avonden zijn op 18 en 19 mei en de laatste twee avonden zijn op 16 en 22 juni. We mogen dit jaar de lopers feestelijk binnenhalen van avondvierdaagse Reitdiep, Assen, Niekerk/Oldekerk en Haren. Van deze 4 avonden kunt u hieronder steeds een kort verslag lezen. “Loopt” u weer met ons mee?!

 

‘Van voor naar achter’

Na een maandje ‘rust’ gehad te hebben, mochten we vrijdagavond 16 juni weer aan de wandel. Ditmaal in onze eigen omgeving, namelijk de avondvierdaagse van Niekerk/Oldekerk/Faan. De benen waren nog goed warm, want echt rust hebben we niet gehad. Zoals jullie wellicht weten zijn we na avondvierdaagse Assen gelijk in de auto gesprongen richting Diever voor het werkweekend. Hier hebben we een weekend keihard getraind. De weken daarna hebben we ook niet stil gezeten. Naast de normale woensdagavondrepetities is er ook gerepeteerd in kleinere groepen. Dit alles leverde ons tijdens het ODSC een prachtig resultaat op. Een derde plaats in de middenklasse en dus stonden we sinds lange tijd weer in het avondprogramma. Een geweldige prestatie!

Lang tijd om na te genieten was er niet, want op woensdagavond stond er alweer een repetitie gepland en vandaag mochten we dus weer aan de wandel. Aan de wandel in onze eigen omgeving. Nu konden niet alleen de bewoners in de buurt van het sportpark van ons genieten, maar het hele dorp.

Vanaf de sporthal vertrokken we richting basisschool de Rehoboth. Vanaf hier gingen we met alle lopers van start. Vanavond liepen de jeugdmuzikanten en de jeugdguardleden ook met ons mee. Zo was het van voor naar achter een mooie lange stoet, samen met de in totaal 260 lopers.

De laatste meters liepen door de straten Matsloot, Bennemaheerd, Noorderkluft, Zuiderkluft en Smidshornerweg om uiteindelijk weer terug bij de sporthal uit te komen. Hier stond de organisatie klaar met een verkoelende traktatie. De avondvierdaagse van Niekerk/Oldekerk/Faan zat erop en voor ons zat de derde avond erop. Het was een leuk optreden. Organisatie en dorpsgenoten: Bedankt!

Wandel hier door de foto’s van dit optreden.

Op naar de vierde en laatste avond van de avondvierdaagse van Showkorps D.I.N.D.U.A.-Oldekerk. Donderdagavond, 22 mei, begeleiden wij de avondvierdaagse in Haren. Maar eerst op naar Vries. Hier staat voor ons een taptoe op het programma. De taptoe begint om 19.00 uur en we zijn als derde korps aan de beurt. We hebben er zin, komen jullie ook?!

 

Showkorps D.I.N.D.U.A.-Oldekerk op uw evenement?

Wilt u dat Showkorps D.I.N.D.U.A.-Oldekerk ook uw slotavond of evenement van vrolijke klanken voorziet? Neem dan contact op met onze manager: manager@showkorpsdindua.nl en vraag naar de verschillende mogelijkheden.