De avondvierdaagse is weer begonnen!

De avondvierdaagse van Showkorps “D.I.N.D.U.A.-Oldekerk” is weer begonnen. Ook dit jaar begeleiden we weer viermaal de slotavond van een avondvierdaagse. In de Reitdiepwijk (Groningen), Haren, Assen en natuurlijk in Niekerk-Oldekerk-Faan. Gisteravond was de eerste avond van het seizoen. Net als vorig jaar mochten we optreden bij de slotavond van de avondvierdaagse Reitdiep (Groningen). Ook dit jaar weer samen met Showband Marum.

Met een frisse wind rond het gezicht vertrokken we om 19:00 uur met vele wandelaars vanaf de Rietwierde voor de laatste 5 kilometer. We liepen door de straten van de mooie Groningse Reitdiepwijk, langs de nieuwbouw en langs het winkelplein Reitdiephaven. Een mooie route, met voor de jeugd vlak voor het einde een heerlijk ijsje als beloning. Ondanks de niet al te hoge temperaturen viel dit bij onze jeugd goed in de smaak. Wat gisteravond ook goed in de smaak viel was het door ons gespeelde nummer ‘YMCA’. De wandelaars en het publiek zongen steeds enthousiast mee met dit nummer. Geweldig! Hier doe je het voor als muzikant.

Organisatie bedankt voor de lekkere traktatie en bedankt dat we mochten optreden op jullie slotavond. We hebben als vereniging veel plezier beleefd tijdens dit optreden en zeggen dan ook: graag tot volgend jaar!

 

Klik hier om door de foto’s te wandelen.

 

De eerste avond zit er voor ons op. Op naar onze tweede avond: avondvierdaagse Assen op vrijdag 1 juni. Tot die tijd zitten we zeker niet stil. Het showkorps is zich druk aan het voorbereiden voor deelname aan de Open Dutch Showcorps Championships in Assen (ODSC) op zaterdag 9 juni, de jeugdguard is druk met de vriendjes- en vriendinnetjesavonden en de jeugd van WooDi heeft zaterdag een optreden bij de jaarmarkt van Grootegast. We vermaken ons prima dus. Tot de volgende avond.