And Run, And Run, And Run!

And Run, And Run, And Run!

Zondag 8 oktober was de 31ste editie van de 4 Mijl van Groningen, de loop van Hortus Haren naar de Vismarkt in Groningen. Met zo’n 23.000 deelnemers en natuurlijk met de Boom Boom Boys.

Net als voorgaande jaren mochten we weer langs het parcours staan. Wederom bij Stadion Esserberg. Al vroeg hadden we ons hier verzameld om alles klaar te zetten en om alle muziekstukken nog een keer door te nemen. Om 13.00 uur waren we er klaar voor: lopers kom maar op!!!

Al snel kwamen de eerste (wedstrijd) lopers in zicht en konden we doen wat we het liefste doen: TROMMELEN!

Niet alleen de lopers moesten zich flink inspannen, ook de Boom Boom Boys moesten flink aan de bak. Er waren namelijk vele lopers. Jong, oud, bekend, verkleed enz. enz. In totaal mochten we 2 uur, 43 minuten en 17 minuten lang trommelen. De armspieren, en soms ook de beenspieren, werden flink op de proef gesteld. Maar iedereen heeft het volgehouden tot aan de bezemwagen. Op het moment dat de bezemwagen voorbij is, zit het er voor ons op.

Zoals elk jaar hebben we ook dit jaar weer genoten van dit optreden. We willen de organisatie bedanken voor de uitnodiging en ook de lopers bedanken voor de enthousiaste reacties!! Jullie waren geweldig, we kijken uit naar volgend jaar!!

Loop hier door de foto’s heen.

 

En door…..

Zondag 5 november staat voor ons alweer het volgende hardloopevenement op het programma. In alle vroegte zullen we deze dag op de boot zitten richting Terschelling. We zullen optreden tijdens de Berenloop 2017. Drukke tijden dus voor de Boom Boom Boys! Maar optreden doen we graag!! Wil je ook deel uit maken van deze gezellige groep? Kom dan eens langs op één van onze repetities. Neem voor meer informatie contact met ons op. Iedereen is welkom!