Voor de tiende maal genieten!

Voor de tiende keer mochten onze Boom Boom Boys (en Boom Boom Girl) op 5 november jl. een optreden verzorgen tijdens de Berenloop op Terschelling. Een optreden waar zij altijd erg naar uitkijken. Dat ze hiervoor vroeg moesten opstaan was dan ook geen enkel probleem.

Na een gezellige overtocht kwamen de leden rond 11.30 uur aan in Midsland. Hier stond een heerlijke lunch klaar, beschikbaar gesteld door de organisatie, om een goede bodem te leggen. Na de lunch kon er gelijk getrommeld worden, want de eerste lopers kwamen al de straat in lopen. Er werden lekkere ritmes gespeeld, er werd gesprongen, gedanst en soms renden de leden zelfs een eindje mee. Een heerlijk eerste optreden. Op naar het volgende optreden, op naar de finish.

Bij de finish, aan de voet van de Brandaris, mochten de Boom Boom Boys voor de tweede maal een optreden verzorgen. Het was net als vorig jaar weer een gezellig boel bij de finish. Voor de leden was er ook even de tijd om te genieten van de sfeer. Daarna moest het instrumentarium klaar gezet worden. Vol enthousiasme kondigde de speaker de Boom Boom Boys aan. Let’s go!

Ook tijdens het tweede optreden werd er weer lekker getrommeld. Helaas viel er tijdens dit   optreden een hagelbui, maar de leden lieten zich hierdoor niet uit het veld slaan. Sterker nog, er werd alleen nog maar harder getrommeld, gesprongen en de “oeh oeh” klonk nog altijd luid. Genieten!

Na dit tweede optreden werd er door de leden een kroeg opgezocht, om een beetje op te warmen en te proosten op een geslaagd optreden en een BEREGEZELLIGE dag!!!

Organisatie van de Berenloop: heel erg bedankt! We hebben enorm genoten van dit optreden, waarvoor jullie alles tot in de puntjes geregeld hadden. We komen volgend jaar graag weer.

Loop hier door de foto’s heen van dit gezellige optreden.

 

Oh kom maar eens kijken..

Wil je volgend jaar ook mee met de Boom Boom Boys naar Terschelling? Kom dan gerust eens kijken bij onze eerstvolgende repetitie. Neem contact met ons op via Facebook of via info@showkorpsdindua.nl voor meer informatie.