‘In één woord geweldig…’

Ruim een week later genieten we nog steeds na van ons optreden op Terschelling tijdens de 22ste editie van de Berenloop. We hebben getrommeld, gesprongen en gejoeld! Dit zorgde niet alleen voor een lach op de gezichten van de leden, maar ook op de gezichten van de lopers en het aanwezige publiek. Veel lopers hebben ons na afloop persoonlijk bedankt. “Jullie hebben ons ontzettend geholpen”, was een veel gehoorde uitspraak. In Midsland gaf een mevrouw zelfs aan elk jaar speciaal voor ons naar Terschelling te komen. “Jullie zijn toch de Boom Boom Boys? Ik sta hier elk jaar in de straat om van jullie muziek te genieten!!”. Ook staken veel mensen hun duim omhoog wanneer ze langs ons liepen. Wauuw… hier doe je het voor als muzikant.

Dit alles in combinatie met het mooie weer, de gezellige sfeer en de uitstekende organisatie maakte het optreden en de dag in één woord geweldig. Organisatie bedankt voor alles en graag tot volgend jaar!

Geniet net als ons na van dit optreden met de foto’s, gemaakt door Jabelo Fotografie.

De Boom Boom Boys op uw evenement?

Wilt u de lopers van uw hardloopevenement ook dat extra duwtje in de rug geven? Ga dan naar www.showkorpsdindua.nl/BBB en wie weet komen wij ook naar uw hardloopevenement!