Boom Boom Berenloop (Terschelling)

Op de vroege zondagochtend van 2 november stapten de Boom Boom Boys, ditmaal vergezeld door een aantal Babes, vanaf Harlingen op de boot naar Terschelling. In 2013 werd de boot helaas niet eens gezien, toen de Berenloop werd afgelast vanwege een hardnekkige herfststorm.

Na een rustige overtocht werd er net na 11 uur aangemeerd op West-Terschelling en bij het verlaten van de boot zat de sfeer er al goed in, doordat het dweilorkest “de Brandaris” al vrolijke noten aan het spelen was. Net als de vorige keren stond de BLOKKER bus klaar om iedereen te vervoeren naar Midsland. Hier stond een heerlijke lunch klaar, die wederom tot in de puntjes verzorgd was.

Rond 12.15 uur kwamen de eerste lopers van de halve marathon door Midsland en veel lopers reageerden enthousiast op de opzwepende beats. Na een klein uurtje gespeeld te hebben, werd de bus snel ingepakt voor een ritje terug naar West-Terschelling. Bij de finish werden de lopers tot 15.00 uur muzikaal binnengehaald en zaten de optredens erop.

Bij het inpakken van de bus werden we getrakteerd op een drankje door eilandbewoner Hessel van de plaatselijke viszaak “De Bakvis”. Hij was zeer enthousiast over het optreden bij de finish en nodigde ons uit om in zijn zaak even op te warmen. Zo gezegd, zo gedaan en even later zaten wij gezellig binnen en werd de frituur zelfs aangeslingerd voor heerlijke frikandellen.

Een leuke en spontane actie, waarbij de mooie verhalen van Hessel ons geregeld tot lachen hebben gebracht. Als dank werd hem door ons een Boom Boom Boys trui en pet van het showkorps aangeboden. Uiteraard mocht een groepsfoto met Hessel niet ontbreken. Om 17.30 uur zaten wij op de boot terug naar het vaste land en er werd keurig op tijd aangemeerd in de Harlinger Haven.

Bekijk een volledige fotoreportage op onze Google+ pagina.

_DSC1154 kopie  _DSC1157 kopie _DSC1231 kopie _DSC1235 kopie