CGN Finals, het is alweer voorbij…

Het zit erop. Winterguard 2015 is voorbij. Afgelopen zaterdag (28 maart) vonden in Eindhoven de finals plaats in het Indoor Sportcentrum Eindhoven. Vroeg in de ochtend vertrokken de leden van de 2Intens Cadets, 2Intens, instructies, papa’s en mama’s en de vloerploeg per bus naar Eindhoven, daar waar we rond 9 uur aankwamen. Krap in de tijd, want om 09.02 moest de vloerploeg klaarstaan om de eerste vloer te leggen. We waren op tijd en de lange showdag ging van start.

Even na half 11 was het tijd voor de show ‘Laat je gaan’ door 2Intens A. De meiden zetten de beste show van het seizoen neer. Het harde werk van de afgelopen maanden werd beloond met 66.56 punten, goed voor een 9e plaats. Helaas net te weinig om door te mogen naar de finals in de avond, waar de top 8 hun show nog een keer mag laten zien. CGN schreef op haar site het volgende over 2Intens A:

“Het keiharde werken heeft 2Intens A gebracht waar ze nu zijn. Het programma ‘Laat je gaan’ is de groep op het lijf geschreven. Prachtig geschreven werk maakt deze show tot eentje waar iedereen het later nog over heeft. De pittige opening heeft een mooie overgang op het rustige deel met roze vlag. Het ziet er zeer fraai uit, wapens zijn sterk en het vlaggenblok is een prachtig stukje geschreven werk. 9e | 66.56.”

Halverwege de middag, om half 3, is het de beurt aan de 2Intens Cadets. Voor de laatste keer laten zijn hun SisterAct show zien. Meegekomen papa’s en mama’s zitten compleet in habijt op de tribune om de kids aan te moedigen. De show gaat fantastisch en voor we het weten is het alweer voorbij. Wat hebben we genoten van deze kinderen! Ze worden 5e in de Cadet Class met 77.20 punten. Op haar site schrijft CGN het volgende:

“We gaan nog even een gezellig stukje Sister Act bekijken. De leden van 2Intens Cadets hebben nog even de puntjes op de i gezet en laten vandaag zien dat ze finals klaar zijn. Pater vroeg in de Wei staat al klaar om het zangkoor aan te kondigen. De dames met allemaal lang haar zijn lang zo heilig niet als ze doen voorkomen, 5e | 77.20.”

Om drie uur vind het traditionele kleedkamermoment plaats. Leden en helpers worden bedankt voor het afgelopen seizoen en iedereen krijgt een klein presentje.

We willen nogmaals iedereen bedanken voor dit mooie seizoen, en hopelijk tot volgend jaar!

 

Foto’s Show 2Intens A (J.H. van der Molen Fotografie)
Foto’s Show 2Intens Cadets (J.H. van der Molen Fotografie)

 

Show 2Intens A

 

Show 2Intens Cadets