The start of something new…

Na een succesvolle try-out in Zevenhuizen was het zaterdag 7 januari 2023 tijd voor de eerste echte ‘showday’ in het Friese Drachten. Een begin van een nieuw seizoen met uiteraard nieuwe shows…

All for one

De leden van 2Xtreme Junior nemen jullie dit seizoen mee op een zonnige zomervakantie. Op een eiland waar ze zijn aangekomen leren ze steeds meer mensen kennen. Ze maken veel plezier en genieten van het mooie weer. Maar wat staat daar? Het zijn allemaal surfplanken. Na een kleine twijfel besluiten alle leden toch aan de slag te gaan. Ze willen met z’n allen één doel bereiken en dat is allemaal super goed kunnen surfen. Zal het ze lukken?

Om 17:00 uur was het tijd voor de eerste editie van ‘All for one’ in competitieverband. In prachtige nieuwe kleding lieten onze jongste leden een goede en vrolijke show zien. Zonnige sferen in Drachten. 2Xtreme Junior heeft zoals jullie zojuist hebben kunnen lezen dit seizoen 1 doel: goed kunnen surfen, maar ze willen natuurlijk ook iedere keer een goede show laten zien. Én dat is in Drachten zeker gelukt. Van spanning was amper sprake, er werd een goede show neergezet dat beloond werd met een mooi applaus vanaf de tribune. Naast een mooi applaus ontvingen de leden tijdens de retreat 59.78 punten. Goed voor een 5de plaats in de Junior Class.

The start of something new…

Soms heb je het gevoel dat alles tegenzit. Je zit in een diep dal waar je maar niet uit lijkt te komen. Alles om je heen lijkt te verdwijnen. Maar opeens is daar een lichtpuntje. Stapje voor stapje gaat het beter en kom je uit die eindeloze put. Samen sta je sterker en vind je altijd een uitweg. De dames en heer van 2Xtreme Regional A nemen je mee langs de obstakels en overwinningen die je tijdens deze lange weg tegenkomt.

Om 19:14 uur kwam 2Xtreme Regional A op de vloer. Een nieuwe en helaas wat kleinere groep leden ten opzichte van vorig seizoen, maar desondanks een zeker niet minder enthousiaste en gemotiveerde groep. Een groep met nieuwe stafleden en uiteraard een nieuwe show met de toepasselijke naam: The start of something new…

Een show waarbij de leden de ruimte kregen om mee te denken. Dit heeft geresulteerd in een mooie show, met mooie muziek. Een show met veel lichtpunten. Nogmaals complimenten dames én heer!! Ook de leden van Regional A kregen een groot applaus in Drachten. Terecht! De jury gaf ze 66.28 punten, goed voor een 7de plaats. Misschien niet helemaal waar vooraf op gehoopt werd, maar het seizoen en de weg naar Eindhoven is nog lang..

Er wordt nu eerst weer lekker getraind in Oldekerk. Op zaterdag 4 februari staat de volgende contest op het programma. Samen met de leden van de vloerploeg en vele enthousiaste supporters reizen we dan af naar Wijchen. Reis jij met ons mee of volg jij ons op Social Media?!

Foto’s: Oosterhuis photography