Mooie dag in Wijchen!

Zaterdag 11 februari ging de wekker vroeg, want om 09.00 uur vertrok de bus. Deze bus bracht ons naar Wijchen. In Wijchen stond voor ons de tweede contest op het programma. De bus zat vol. In Wijchen kwamen al onze onderdelen in actie; de vloerploeg, de Kids, de Juniors & United. In Wijchen mochten onze Kids de aftrap verrichten. Zij waren het allereerste aan de beurt in de Kids Class. Ondanks dat dit best spannend was stond de opening als een huis. De sabres gecombineerd met de dansers pakte gelijk het publiek. Net als het publiek genoten ook de Kids volop, vooral tijdens het vlaggenwerk. Wat een mooi optreden!

Ook de Juniors hadden de weg naar Wijchen gevonden. De 11 meiden van de Juniors gaan tijdens hun show ook op zoek naar de juiste weg.  Zouden zij het juiste pad naar de buitenwereld vinden? Of blijven zij gevangen in het doolhof. We gaan het zien dit seizoen. Ze lieten in ieder geval weer een prachtige show zien. Het was duidelijk te zien dat ze zeker niet stil hebben gezeten na contest Drachten. De grote vraag was nu, heeft de jury dit ook gezien?

Om 17.00 uur was het tijd voor de retreat. Spannend, wat zullen de leden te horen krijgen. De Kids kregen 70,27 punten, wederom goed voor een tweede plaats. De Juniors kregen 74,23 punten. Ook zij behouden hiermee hun derde plaats net als in Drachten, super! Nu konden de leden met een lekker gevoel genieten van United. Maar eerst moest de maag natuurlijk weer goed gevuld worden met een patatje. Hmmm lekker!

United mocht, net als tijdens contest Drachten, ’s avonds aan de bak. Ook zij hebben de afgelopen periode keihard getraind. Dit resulteerde in een erg mooie en nette show. In het begin waren enige zenuwen te zien, maar er werd met een knallend eindblok geëindigd. Dit alles leverde 71,94 punten op en wederom een vierde plek.

Dan hebben we nog één groep waar we het nog niet over gehad hebben en dat is de vloerploeg. Ook zij hebben vandaag weer fantastisch gepresteerd. Zij hebben heel wat vloeren gelegd, de hele dag lang. Goed gedaan toppers, wat moeten we zonder jullie!

Het was een mooie dag in Wijchen, met strak gelegde vloeren, mooie shows en goede resultaten. Het was nog lang gezellig in de bus terug naar huis…. Iedereen bedankt voor deze dag!

Bekijk de eerste foto’s op onze Facebookpagina.

 

Het zit er nog niet op!

 Zaterdag 25 februari staat WGI Almere op het programma. Aan deze internationale wedstrijd zal alleen United gaan deelnemen. De eerstvolgende contest voor de Kids en de Juniors is op zaterdag 11 maart in Leeuwarden. En hier houdt het niet op, zaterdag 25 maart is het tijd voor de Finals in Eindhoven. Hier worden uiteindelijk de prijzen verdeeld. Wil je dit van dichtbij meemaken en heb je nog geen kaartje? Ga dan snel naar: www.colorguard.org en koop een kaartje!