Dank u Sinterklaasje….

Zaterdag 29 november klopte ons hart vol verwachting voor het tweede sinterklaasoptreden van dit jaar. Sinterklaas bracht ditmaal een bezoek aan het dorp Enumatil en wij mochten ook weer komen. Onderweg naar Enumatil gaf de temperatuurmeter in de auto aan dat het een koud optreden zou gaan worden. Gelukkig stond de organisatie ons bij aankomst op te wachten met een warme kop koffie of thee. Na een goede warming-up vertrokken we voor een tocht door de straten van Enumatil. Op deze manier konden de mensen horen dat er wat bijzonders stond te gebeuren.

 

Lopend langs het water zagen we in de verte de boot van sinterklaas al aankomen. Het was nog even spannend, aangezien niet alle pieten op de boot zaten. Gelukkig doken er vanuit verschillende hoeken van het dorp Pieten op en konden we vertrekken richting de Biologische veehouderij ande Niedijk, waar het sinterklaasfeest plaatsvond. Onderweg hier naar toe konden sommige Pieten het niet laten om ook even met een guardvlag te zwaaien. Helaas zijn de Pieten te kort in Nederland om een winterseizoen mee te kunnen draaien. Bij aankomst op de boerderij hebben wij als korps een ere haag gevormd, om sinterklaas met Sinterklaasliedjes vrolijk te verwelkomen. Achter in de 90 jaar oude boerderij stond voor ons warme chocomelk klaar. Na weer een beetje opgewarmd te zijn, keerden wij al spelend weer terug naar de vrachtwagen, waarna het optreden erop zat.

 

Het was een erg leuk en goed georganiseerd Sinterklaasoptreden, organisatie bedankt en graag tot volgend jaar!

De muzikanten en de guard zullen nu verder gaan met de voorbereiding voor het nieuwjaarsconcert en de try-out. Bij deze willen we jullie hiervoor van harte uitnodigen. Houd de website goed in de gaten voor meer informatie.

Bekijk hier de fotoreportage.

_DSC1408 kopie _DSC1400 kopie _DSC1387 kopie _DSC1364 kopie _DSC1323 kopie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oh, kom maar eens kijken!!

Lijkt het jou ook leuk om volgend jaar mee te lopen tijdens onze sinterklaasoptredens en wil je zien hoe wij repeteren? Kom dan gerust maar eens kijken of neem contact met ons op via https://showkorpsdindua.nl/lid-worden/ .

 

Repetitietijden :

Showkorps: woensdag van 19.30 tot 21.45 uur (De Smidse)

A-Guard: woensdag van 19.30 tot 21.30 uur (Sportzaal Olde- of Nijeborg Leek)

Jeugdmuzikanten: dinsdag van 16.00 tot 20.00 uur

Jeugdguard: dinsdag van 18.00 – 19.00 uur