De Slotavond!

Na een week vol met repetitieavonden voor het ODSC Assen stond er donderdagavond een optreden op het programma. Vroeg op de avond vertrokken we richting Haren voor het binnenhalen van de laatste avondvierdaagse van dit jaar. Net als vorige week in Assen was het weer een mooie zomerse avond. Samen met nog 4 andere collega korpsen melden wij ons om 19.00 uur bij de startlocatie rondom Beatrixoord. Al snel mochten wij als eerste korps samen met de lopers de laatste kilometers volbrengen. Vanavond liepen ook de Cadets met ons mee. Zij liepen voorop en dit zorgde voor een vrolijk aangezicht!

Bij de guards was ook iemand bijzonder vrolijk. Suzanne was namelijk geslaagd voor haar VWO-diploma en liep om deze reden met een opgespelde medaille. Ook in Haren zagen wij veel blije gezichten en mensen met bloemen langs de kant. Leuk voor de lopers, maar ook zeker leuk voor ons. Na een leuke optocht kwamen we aan bij de sportvelden, het eindpunt van deze avond. Hier stond de organisatie met wat drinken voor ons klaar, waarna we weer terug keerden naar de vrachtwagen.

Ook voor ons was dit de slotavond van de avondvierdaagse of eigenlijk avonddriedaagse van dit seizoen. Organisatie bedankt! Volgend jaar lopen wij graag weer een avondvierdaagse. Zoekt u als organisatie nog een korps voor de slotavond van de avondvierdaagse?! Neem dan contact op met onze manager via manager@showkorpsdindua.nl.

Successen

Bij deze willen wij ook alle anderen feliciteren met het behalen van hun diploma. Op naar meer successen. Dit hopen we in Assen te behalen. Mocht u ons willen aanmoedigen in Assen?! Om 13.15 is het showtime voor ons! U bent dan getuige van de eerste keer A Journey Home. Kunt u er niet bij zijn?! Like ons dan op Facebook en wens ons succes!

Ben je benieuwd naar beelden van deze laatste avondvierdaagse? Klik dan hier voor de foto’s.