Een muzikaal feestje in het noorden!

Zaterdagavond 17 oktober mochten wij optreden tijdens de jubileumtaptoe van Muziekvereniging Noordenveld uit Roden. Ter voorbereiding op deze bijzondere taptoe hebben wij de gehele middag getraind in Opende. Dit alles om ’s avonds goed voor de dag te komen.

Na een succesvolle training vertrokken wij aan het einde van de middag richting Roden. In sportcentrum ‘De Hullen’ waren de meeste collega korpsen al gearriveerd. Nadat wij ons gemeld hadden bij de organisatie, konden wij ons rustig gaan klaar maken voor het optreden. Ondertussen stroomde de zaal al aardig vol, waardoor het een gezellige sfeer werd.

Rond 20.20 was het showtime voor ons. In een mooie ambiance lieten wij een goede show zien. Een show welke voor sommige leden helaas hun laatste was. Gelukkig was het publiek niet getuige van een laatste keer ‘A Journey Home’, zij kunnen nog een seizoen lang van deze show genieten. Een geruststelling dus voor alle taptoeorganisaties, onze show; A Journey Home is ook in 2016 nog te boeken voor op uw taptoe of evenement! Voor meer informatie of boekingen: manager@showkorpsdindua.nl .

Na wat gegeten en wat gekletst te hebben met andere korpsen in de Green Zone, konden wij ons rond 22.30 weer opstellen voor de grote finale. En groot was deze finale zeker. Het was erg bijzonder om samen met nog 8 andere korpsen op het taptoeveld te staan. Na uiteraard het welbekende taptoesignaal en o.a. een bedankje van de organisatie, kon ieder korps na aankondiging gaan afmarcheren. De feestelijke taptoe kwam hiermee te einde. Terwijl de bezoekers richting huis gingen (A Journey Home) verplaatsten de meeste muzikanten zich nog richting het clubgebouw van muziekvereniging Noordenveld. Hier werd de dag feestend afgesloten onder het genot van een hapje en een drankje.

Wij willen bij deze Muziekvereniging Noordenveld bedanken dat wij deel mochten uitmaken van deze jubileumtaptoe. Daarnaast willen wij hen ook nogmaals van harte feliciteren met het 90-jarig jubileum! Het was voor ons een feest om hierbij aanwezig te zijn.

Wij zullen de komende repetities gaan gebruiken om ons voor te bereiden op de komende sinterklaasoptredens, welke weer gepland staan voor eind november. Heb je ons zaterdag zien optreden en wil je volgend seizoen ook deel uit maken van deze show? Kijk dan eens op onze website https://showkorpsdindua.nl/lid-worden of neem eens een kijkje op één van onze repetitie-avonden.