Ouderwets genieten tijdens Gondelvaart op wielen Drogeham!

Twee weken geleden kregen we de vraag of we last-minute een optreden wilden verzorgen tijdens de 50e editie van Gondelvaart op wielen Drogeham. Een vraag waar we absoluut niet lang over na hoefden te denken. Twee avonden optreden in een prachtige ambiance, wie wil dat nou niet? Vol enthousiasme vertrokken we vrijdagavond dan ook richting Drogeham. Bij aankomst stond de organisatie ons al op te wachten om ons te begeleiden naar de omkleedruimte. Hier konden we rustig omkleden en onszelf voorzien van breeklichtjes, zodat we goed opvielen in het donker.

“Twee avonden optreden in een prachtige ambiance, wie wil dat nou niet?”

Om half 9 stonden we klaar om van start te gaan. We hadden er zin in! De route liep door de straten van Drogeham, waar mensen uit alle windstreken langs de kant stonden. Een geweldige sfeer! Voor we het wisten hadden we tweemaal een rondje gemaakt en zat het optreden erop.

..Maar gelukkig mochten we ons zaterdag weer melden in Drogeham. Om half 8 ’s avonds hesen we ons weer in ons uniform en ook nu werden de breeklichtjes gretig afgenomen. De leden hadden er duidelijk zin in. Om 8 uur liepen we weer in een lange rij, langs enkele prachtige wagens, naar onze plaats in de optocht. Ready, Set, Go! Voor ons gevoel stonden er zaterdagavond nog meer mensen langs de kant van de weg. Geweldig! De vele mensen genoten o.a. van ‘Balada’, ‘Symphony’ en natuurlijk ‘YMCA’. In het licht van de lantaarnpalen zagen we tijdens dit nummer verscheidende mensen de welbekende moves maken. Zij genoten net als ons.

Rond kwart voor 10 kwamen we weer terug bij de omkleedruimte waar we, onder het genot van een verkoelend drankje van de organisatie, met een goed gevoel terugkeken op dit optreden. Een optreden met mooi weer, mooie wagens, veel publiek en dit alles in een prachtige ambiance. Net als in 2015 was het weer ouderwets genieten!

“In het licht van de lantaarnpalen zagen we tijdens dit nummer verscheidende mensen de welbekende moves maken.”

Alle vrijwilligers van Gondvelvaart op wielen Drogeham nogmaals bedankt voor alles en gefeliciteerd met jullie 50 jarig jubileum. Op naar nog vele mooie edities en graag tot een volgende keer!

Klik hier om alle foto’s te bekijken.