Hallo vriendjes en vriendinnetjes!

Dinsdagavond 28 april was het Vriendjes- en vriendinnetjesavond bij de Cadets en de Kids. Alle vriendjes en vriendinnetjes die maandag met Koningsdag nog nieuwsgierig langs de kant van de weg stonden, mochten nu eens een kijkje nemen achter de schermen tijdens een training. Om 18.00 uur begonnen maar liefst 26 vriendjes en vriendinnetjes gezamenlijk aan een warming-up op muziek. Want voor een training moet je natuurlijk wel goed warm zijn!

Na de warming-up begon het echte werk. Iedereen kreeg gelijk een vlag waarmee een dansje ingestudeerd werd. De ervaren leden hielpen de meegenomen vriendjes en vriendinnetjes wanneer zij er niet uitkwamen. Samen sta je sterk! Uiteindelijk kon iedereen om 19.00 een klein showtje geven met een vlag. Een erg leuk gezicht om zo’n grote groep te zien. Hopelijk zijn de vriendjes en vriendinnetjes enthousiast geworden en komen ze de volgende keer weer langs. Kon je niet komen? Maar wil je wel eens komen kijken? Kom dan gerust de eerst volgende keer langs op dinsdag 12 mei om 18.00 – 19.00 uur.

Heb je nog vragen, stuur dan een e-mail naar info@showkorpsdindua.nl of neem een kijkje op onze website. Wij zeggen graag: tot de volgende keer maar weer!

 

Kom je mee muziek maken?!

Naast colorguardleden zijn muzikanten ook van harte welkom om eens een keer te komen kijken. Dus zit je broertje, zusje, vriendje of vriendinnetje bij de guard, maar wil jij liever muziek maken? Dan is dit geen probleem. Kom dan eens mee en neem een kijkje tijdens de repetitie van de jeugdleden op dinsdagavond van 17.30 tot 20.00 uur.

 

Showrepetitie showkorps

Op dit moment is het showkorps druk bezig met het instuderen van de nieuwe show “A Journey Home” . Over 8 weken staat het eerste optreden voor de deur. Dit is gelijk voor de jury tijdens de Open Dutch Showcorps Championships in Assen. Ben je al ervaren muzikant of guard en lijkt het je leuk om deel uit te maken van deze gave show, maar weet je niet precies hoe zoiets te werk gaat? Kom dan eens langs op een repetitieavond. Wij hebben woensdagavond showrepetitie op het sportveld van VV Niekerk van 19.30 tot 21.00 uur. Wij zien jullie graag.

 

Lid worden?

Dat kan via dit formulier.