Hoog bezoek voor de jeugdleden!

Hoor wie klopt daar kinderen……

Na Sinterklaas geholpen te hebben met zijn bezoek aan de jeugdgenoten van ons dorp, waren ze nu zelf aan de beurt. Sinterklaas kwam op dinsdag 2 december op bezoek bij de jeugd van Showkorps D.I.N.D.U.A.-Oldekerk. Om 18.00 begon in Café de Halte het grote feest. Zowel de cadets als de jeugdmuzikanten waren hierbij aanwezig. De avond startte met een spel. Met dit spel kwamen wij erachter hoe goed de jeugd een kort verhaal kon doorgeven van de ene kant naar de andere kant van de tafel. Het verhaal kwam niet helemaal goed aan. Misschien had dit te maken met de spanning voor de komst van de Goedheiligman. Na wat gedronken te hebben kwam er ineens een Piet binnen lopen. Maar waar was Sinterklaas…..??? Paniek!!!

Iedereen rende naar buiten om Sinterklaas te zoeken. Gelukkig werd hij al snel gevonden en kon het feest beginnen. Toen Sinterklaas rustig op zijn stoel zat moest iedereen omstebeurt naar voren komen, om plaats te nemen op de hoge stoel. Sinterklaas had voor ieder kind een stukje in het grote boek gevonden en las dit voor. Zo wist Sinterklaas te vertellen dat de meeste meisjes veel aan het giechelen en kwebbelen waren tijdens de trainingen. Na het hele boek doorgenomen te hebben was het tijd voor de cadeautjes. De Pieten gaven aan ieder kind een klein cadeautje voor mee naar huis. Uiteraard moest dit bijzondere moment ook vastgelegd worden en dus was er een korte fotosessie met Sinterklaas en zijn Pieten.

Het feest werd afgesloten met het spelletje memories. Halverwege dit spel nam Sinterklaas afscheid. Hij had natuurlijk nog meer te doen…..Rond 19.30 was het spel voorbij en werd iedereen weer opgehaald door zijn of haar ouders. Het was een geslaagd feest en wij hopen dat Sinterklaas en zijn Pieten volgend jaar weer tijd hebben voor een kort bezoek.

Iedereen bedankt voor de aanwezigheid!

Bekijk hier een leuke fotoreportage.

_DSC0140 kopie _DSC0076 kopie _DSC0051 kopie _DSC0014 kopie