Lekker slaan op de golfbaan!

Zaterdag 16 september stond er een optreden op het programma voor onze Boom Boom Boys! Een optreden op een, voor de Boom Boom Boys, nieuw terrein: de golfbaan. Een andere tak van sport. Dit ter gelegenheid van het Lustrumjaar van de Drentsche Golf & Country Club.

Na een hele middag zelf geslagen te hebben, mochten de leden genieten van de slagen van de Boom Boom Boys. Geen slagen met clubs, maar slagen op de verschillende soorten trommels. Vrolijke klanken op het terras van het clubhuis.

Ook hier konden de golfers wel van genieten. Er werd zelfs af en toe meegedanst en vele filmpjes werden er gemaakt. Een geslaagd eerste optreden.

Daarna was het tijd voor een tweede optreden. Een paar Boom Boom Boys en uiteraard onze Boom Boom Girl werden met golfkarretjes het donkere bos in gereden. Hier begon het tweede optreden. Een optreden waar niemand wat van af wist. Uit het bos kwamen 2 mannen in verlichte pakken. Samen liepen zij richting het clubhuis. Natuurlijk sloegen zij onderweg verlichte golfballetjes door de lucht. Dit alles werd muzikaal begeleid door de muziek van de Boom Boom Boys. Een leuke act. Aangekomen bij het clubhuis zat ook ons tweede optreden er op. We konden genieten van de afsluitende act met daarbij knallend vuurwerk. Een mooi einde van een ontzettend leuk optreden.

Als dank kregen we van de organisatie nog een drankje aangeboden en een paar lekkere bitterballen. Na een groepsfoto was het weer tijd om naar huis te gaan.

Drentsche Golf & Country Club, gefeliciteerd met jullie lustrum en bedankt voor jullie uitnodiging. We hebben genoten en komen graag weer eens langs om een lekker balletje te slaan!