Loop jij ook mee?!

Vrijdagavond 5 juni was het tijd voor de tweede avondvierdaagse van het jaar in Assen. Met een nog stalende zon vertrokken wij vroeg richting de vrachtwagen, die al op ons stond te wachten bij het startpunt. Hier konden wij ons klaar maken voor een warm, maar mooi optreden. Als vijfde korps mochten wij aansluiten tussen de vele wandelaars uit Assen en omgeving. Met z’n allen vertrokken wij richting het centrum. Langs de route en vooral in het centrum stonden weer veel mensen langs de kant om de wandelaars en korpsen aan te moedigen. Wij kregen zelfs drinken aangeboden, wat zeker geen overbodige luxe was op deze warme avond. Na een ronde door het gezellige centrum van Assen trok de route weer verder richting de sportvelden, waar het eindpunt was. Vele ouders deelden hier bloemen uit en wij kregen van de organisatie drinken aangeboden. Helaas moest het evenement vroegtijdig afgebroken worden, wegens een hevige onweersbui. Ondanks dat was het weer een geslaagd straatoptreden. Een optreden waar je het voor doet als muzikant.

 

Loop jij volgend jaar ook met ons mee?!

Volgend jaar hopen wij ook weer mee te mogen lopen met de avondvierdaagse van Assen. Wil je dan ook deel uitmaken van dit leuke optreden samen met nog vele andere staat/showoptredens. Meld je dan aan op onze site.

 

Wij zijn al over de helft!

Inmiddels hebben wij er alweer twee avondvierdaagsen opzitten. Wij zijn dus al over de helft. Op naar de derde en laatste avondvierdaagse van dit jaar. Deze laatste avondvierdaagse is in Haren op donderdag 11 juni.

 

Thunderstruck

Tijdens het schrijven van dit verslag is de onweer weer uit de lucht. Morgen zal er voor Showkorps D.I.N.D.U.A. weer ‘onweer in de lucht hangen’ . Het Showkorps heeft morgen de hele dag showtraining. Dit om de puntjes op de i te zetten voor het ODSC in Assen. Wegens een evenement in Niekerk zal deze training in Lutjegast plaats vinden. Bij het Hertenkamp zal onder andere het nummer Thunderstruck te horen zijn. Neem gerust een kijkje om ons aan te moedigen richting de weg naar Assen en Rastede.

 

Bekijk hier een foto-impressie.