Mooie Try-Out Winterguardshows 2015

Het begint alweer een aardig jaarlijkse traditie te worden dat de colorguardgroepen uit Marum, Oldekerk, Roden en Zevenhuizen gezamenlijk hun shows presenteren aan familie, vrienden en kennissen. Zij laten zien wat er dit jaar wordt gebracht tijdens de winterguardcompetie van Colorguard Nederland. Door de succesvolle samenwerking van vorig seizoen tussen Showkorps D.I.N.D.U.A.-Oldekerk en Showband Marum, kon een vervolg hierop bijna niet uitblijven. Dit jaar zullen ze de vloer betreden onder de naam 2Intens. Dit seizoen wordt er uitgekomen in zowel de Cadet als de A-Class .

Als de deuren van de Topsporthal in Leek open gaan, zijn na enige tijd de tribunes al goed gevuld. Om 16.00 uur start de Try-Out met een gezamenlijke warming-up. Nadat iedereen welkom is geheten, betreedt N-Motion A (Roden) als eerste de vloer met de show”Onzekerheid”. Als tweede nemen de 2Intens Cadets (Oldekerk/Marum) ons mee in de wereld van “Sister Act”. Wat een feest! Stilzitten lukt bijna niet bij deze leuke show. Dynamix A (Zevenhuizen) viert dit jaar haar 10-jarig bestaan en brengt de show “Imagine” op muziek van de legendarische John Lennon. De N-Motion Cadets (Roden) komen met de show “Let it Go”.

2Intens A (Oldekerk/Marum) is dit seizoen te zien met de show “Laat je gaan” en gaat over het vinden van je eigen ik. Kies vooral voor je eigen geluk en zorg dat je dingen doet die jou gelukkig maken. Kortom: laat je gaan! De Try-Out wordt afgesloten met optredens van Young N-Motion (Roden) met de show “Break Free” en Jong Dynamix (Zevenhuizen) met de show “Butterfly”. Alle groepen krijgen een welverdiend applaus van het aanwezige publiek.

De eerste contest is op zaterdag 17 januari in Sportcentrum Drachten.

 

Bekijk hier een foto-impressie gemaakt door de fotografen van Niekerk Nieuws.