Na regen komt zonneschijn…

Woensdag 27 april, Koningsdag 2016, een dag die jammer genoeg begon met regen. Zoveel regen dat helaas de rondgang in eigen dorp niet door kon gaan. Hierdoor hoefden wij ons pas ’s middag te melden om gezamenlijk te vertrekken naar Grijpskerk. Dit optreden ging gelukkig wel door, aangezien de weersverwachtingen er voor de middag beter uit zagen (na regen komt zonneschijn). In Grijpskerk mochten wij een optreden verzorgen samen met al onze jeugdafdelingen.

Allereerst maakten wij een korte rondgang door het dorp. De inwoners uit Grijpskerk konden als eerste de nieuwe medley van Avicii horen. De eerste reacties waren positief en ook de zon kwam steeds meer tevoorschijn! Eenmaal teruggekomen bij “de Poel” liet het A-korps stilstaand de muziek horen van de show “A Journey Home”, gevolgd door een tweetal straatnummers en een slagwerknummer gezamenlijk met de jeugdmuzikanten. De Kids sloten het optreden kleurrijk af, met uiteraard de kampioensshow: The Sun, The Moon, The Stars. Uiteindelijk kreeg iedereen van de aanwezige mensen een groot en welverdiend applaus en keerden wij tevreden in de zon terug naar Oldekerk.

Bij deze willen wij Grijpskerk “30 april anders” bedanken voor de uitnodiging, top geregeld!! Wij hebben genoten van dit optreden bij jullie in het dorp! Graag tot ziens!

Bekijk hier de foto’s van het optreden.

 

Showkorps D.I.N.D.U.A.-Oldekerk zet de bloemetjes buiten!!

Morgen (donderdag), vrijdag 29 en zaterdag 30 april zullen wij opnieuw proberen om een rondgang door het dorp te maken. Helaas niet met vrolijke klanken van onze nieuwe straatnummers, maar wel met prachtige bloemen. Blijft u voor ons thuis? We komen huis aan huis!