Nieuwe bedrijfslogo’s op de materiaalwagen

Showkorps “D.I.N.D.U.A.-Oldekerk” biedt verschillende manieren van sponsoring aan om als bedrijf de vereniging te steunen. Onze materiaalwagen is het grootste uithangbord van de vereniging om sponsoren in beeld te brengen tijdens verschillende optredens in binnen- en buitenland. Begin 2014 is het sponsorbeleid aangepast, zodat het voor kleine- en middelgrote bedrijven ook aantrekkelijk is om op de materiaalwagen adverteren.

Deze aanpassing heeft er toe geleid dat er van een drietal sponsoren het bedrijfslogo is toegevoegd. Showkorps “D.I.N.D.U.A.-Oldekerk” heeft deze sponsoren met trots mogen presenteren tijdens de Uitmarkt van Sebaldeburen op 13 september jl.

Wij willen hierbij J.H. van der Molen Fotografie (Niekerk), Partycentrum De Halte (Niekerk) en Campercentrum On the Road (Marum) bedanken en een prettige samenwerking toewensen.

_DSC0466 _DSC0464  _DSC0465

Heeft u als bedrijf/organisatie interesse in het adverteren bij Showkorps “D.I.N.D.U.A.-Oldekerk”, neem dan contact op met de Sponsorcommissie via sponsoring@showkorpsdindua.nl.