Nieuwe groep van Showkorps ‘D.I.N.D.U.A.-Oldekerk’: STAGEKIDS SDO

Oldekerk – Showkorps ‘D.I.N.D.U.A. – Oldekerk’ biedt kinderen in de leeftijdscategorie 4 tot 6 jaar de mogelijkheid om kennis te maken met dans, muziek en theater.

Onder leiding van ervaren leden van het Showkorps en een professionele docent, Saskia Broertjes, zullen de kinderen een theaterstuk instuderen waarbij drama, dans en ritme naar voren komen. Dit alles zal op een speelse wijze worden ingestudeerd. Showkorps D.I.N.D.U.A. is er van overtuigd dat Stagekids bijdraagt bij de persoonlijke ontwikkeling van kinderen. Door op jonge leeftijd samen met leeftijdsgenoten aan drama, ritme en dans te doen, wordt de ontwikkeling van sociale- en emotionele vaardigheden gestimuleerd.

Stagekids zal bij voldoende aanmelding wekelijks vanaf dinsdag 3 november oefenen van 17:00 tot 17:45 uur in de Tremahal. Op 2 april is de jaarlijkse uitvoering van Showkorps ‘D.I.N.D.U.A. – Oldekerk’ en daar zullen de kinderen het ingestudeerde stuk uitvoeren. De contributie van Stagekids bedraagt € 12,50 per maand.

De eerste 2 lessen zijn gratis! Besluit u om met uw kind te komen? Dan ontvangen we graag een e-mail . U kunt uw e-mail (ook voor vragen) sturen naar: bestuur@showkorpsdindua.nl