Nieuwe sponsoren

Met trots presenteren wij de volgende nieuwe sponsoren:

Bouwbedrijf Notebomer (Oldekerk), Print-Bizz (Opende), Elmatech (Surhuizum), M3 Inhout (Oldekerk) en Brink Management Services (Haulerwijk). Wij willen deze bedrijven bedanken en een prettige samenwerking toewensen.

Showkorps “D.I.N.D.U.A.-Oldekerk” biedt verschillende manieren van sponsoring aan om als bedrijf de vereniging te steunen. Onze materiaalwagen is het grootste uithangbord van de vereniging om sponsoren in beeld te brengen tijdens verschillende optredens in binnen- en buitenland. In 2014 is het sponsorbeleid aangepast, zodat het voor kleine- en middelgrote bedrijven ook aantrekkelijk is om op de materiaalwagen adverteren.

Op 8 mei zijn de bedrijfslogo’s van onze nieuwe sponsoren Bouwbedrijf Notebomer (Oldekerk) en Print-Bizz (Opende) onthuld. Ook het bedrijfslogo van huidig sponsor Keukencentrum S&M (Grootegast) is toegevoegd op de vrachtwagen.

_DSC1524 kopie _DSC1510 kopie 2 _DSC1507 kopie 2 _DSC1517 kopie

Heeft u als bedrijf/organisatie interesse in het adverteren bij Showkorps “D.I.N.D.U.A.-Oldekerk”, neem dan contact op met onze sponsorcommissie via sponsoring@showkorpsdindua.nl.