René Smit nieuwe voorzitter Showkorps “D.I.N.D.U.A.-Oldekerk”

René Smit is dinsdag 13 maart verkozen tot voorzitter van Showkorps “D.I.N.D.U.A.-Oldekerk”. Dat gebeurde tijdens de algemene ledenvergadering. Hij volgt daarmee Gerard Venema op die na een bestuursperiode van zes jaar afscheid neemt.

René Smit is geen onbekende binnen Showkorps “D.I.N.D.U.A.-Oldekerk”. “Ik ben sinds 2000 lid van Showkorps “D.I.N.D.U.A.-Oldekerk” en heb daarbij in de drumline gespeeld op tenor, snare en als laatste in de bassline. Daarnaast heb ik altijd geprobeerd mijn steentje bij te dragen. Ik heb o.a. in de feestcommissie gezeten en ik ben op dit moment nog actief in het managementteam, het klusteam en in de sponsorcommissie. Wij willen als bestuur vooral de lijn van de afgelopen jaren voortzetten, een vereniging zijn voor iedereen. Persoonlijk vind ik communicatie en transparantie erg belangrijk. Als voorzitter wil ik zichtbaar zijn, de mensen moeten het bestuur weten te vinden”. Aldus Smit.

Het bestuur is blij met de komst van de nieuwe voorzitter. “Wij willen Gerard Venema bedanken voor zijn inzet en betrokkenheid als voorzitter van onze vereniging. Daarnaast kijken wij uit naar de samenwerking met de nieuwe voorzitter.”

Tijdens de algemene ledenvergadering zijn ook Gialt Turksema (penningmeester), Arjan Veldman (algemeen lid) en Bert Jager (algemeen lid) benoemd.

Wij wensen de nieuwe bestuursleden heel veel succes!