WooDi Percussion Ensemble presenteert…

In de nieuwe showproductie ‘Africa’ vertelt WooDi een verhaal over Afrika. Onderlinge strijd en eensgezindheid zijn twee uitersten. Toch zal WooDi deze twee thema’s in hun showprogramma laten terugkomen. Uiteraard wordt er in het muzikale en visuele boek gekozen voor veel Afrikaanse invloeden.   ‘Africa’ is voor het eerst te zien op zaterdag 2 februari… Read more »

2Xtreme Kids presenteert…

In onze wereld worden we dagelijks overspoeld met negatieve berichten. Er is ergens oorlog, het gaat slecht met het klimaat, er is een bedrijf failliet gegaan….. Soms is het moeilijk om de zon door de wolken te zien. Reden voor de 2Xtreme Kids om een show te presenteren over alleen maar leuke, lieve, vrolijke en… Read more »

2Xtreme Cadets presenteert…

2Xtreme Cadets neemt u dit seizoen mee naar een typisch Westers verhaal. Een cowboy met pistolen en een bijpassend landschap zullen dan ook niet ontbreken. Allerlei Westerse facetten komen langs. Ook de muziek van o.a. de film The Good, The Bad and The Ugly, zullen voor velen een Westers gevoel naar boven brengen. 2Xtreme Cadets… Read more »