Noteer alvast in je agenda!

Ook begin 2019 valt er weer genoeg te beleven. Op zaterdag 5 januari staat de try-out van de Noordelijke Winterguard op het programma en een maand later, zaterdag 2 februari, staat onze jaarlijkse uitvoering op het programma. Twee evenement die je niet wilt missen. Noteer deze twee evenementen alvast in je agenda, leg een knoop… Read more »

Nieuwe bassdrums voor WooDi

Het aankomende winterseizoen zullen de jeugdmuzikanten van Showkorps “D.I.N.D.U.A.-Oldekerk” en Woudklank Grootegast weer deel gaan nemen aan de contests van CGN Indoor Percussion. Na een succesvol eerste seizoen, hopen de leden en staff van WooDi dit seizoen er nog een schepje bovenop te doen. En met de nieuwe bassdrums van Vancore Nederland zal dit vast gaan lukken!… Read more »

‘In één woord geweldig…’

Ruim een week later genieten we nog steeds na van ons optreden op Terschelling tijdens de 22ste editie van de Berenloop. We hebben getrommeld, gesprongen en gejoeld! Dit zorgde niet alleen voor een lach op de gezichten van de leden, maar ook op de gezichten van de lopers en het aanwezige publiek. Veel lopers hebben ons… Read more »