Nieuwe en vernieuwde stickers aangebracht op onze vrachtwagen

Afgelopen week zijn er op zorgvuldige wijze nieuwe en vernieuwde stickers aangebracht op onze vrachtwagen. Deze mooie stickers zijn uiteraard geleverd door onze sponsor: Print-Bizz maatwerk in print, sign & textiel. Het logo van uw bedrijf ook op onze vrachtwagen? Neem dan contact met ons op.

Vakantie!

Het seizoen zit er weer op, tijd voor een welverdiende zomervakantie. In de komende weken even geen Showkorps “D.I.N.D.U.A.-Oldekerk”, maar vrije avonden, barbecueën of lekker naar het strand! Wij wensen iedereen, leden, vrijwilligers, sponsoren, vrienden van, dorpsgenoten, supporters en bezoekers van onze website en social mediakanalen een hele fijne vakantie. Wij zien jullie graag terug… Read more »

T-shirts voor de Boom Boom Boys

De Boom Boom Boys hebben sinds kort de beschikking over prachtige t-shirts. Deze t-shirts zijn mede mogelijk gemaakt door Pouwrent Autoverhuur: hét adres in stad en ommeland voor het huren van personen- en bedrijfswagens. Dankzij deze t-shirts kunnen de Boom Boom Boys ook bij warm weer vol “pouwer” optreden. Pouwrent bedankt! Wij zijn erg enthousiast… Read more »