D-Kids binnenkort van start!

In samenwerking met Woudklank Grootegast gaan wij binnenkort weer van start met D-Kids. Een jeugdprogramma met als doel om kinderen enthousiast te maken voor het maken van muziek. Kinderen vanaf 7 jaar kunnen, onder begeleiding van Johannes Leeverink (slagwerkinstructeur Showkorps “D.I.N.D.U.A.-Oldekerk” en Woudklank Grootegast), in een aantal gratis lessen kennismaken met de muzikale vorming. Dus…ben… Read more »

Nieuwe sponsoren!

Onze vereniging is weer twee sponsoren rijker, waar wij erg blij mee zijn. HOS Oil en Hessels Tuinen.   Wilt u Showkorps “D.I.N.D.U.A.-Oldekerk” ook een handje helpen met een financiële bijdrage of een materiële bijdrage? Dat kan! Er zijn verschillende mogelijkheden. Voor sponsoring kunt u contact opnemen met onze sponsorcommissie via: sponsoring@showkorpsdindua.nl of via www.showkorpsdindua.nl/sponsor-worden.

Ouderwets genieten tijdens Gondelvaart op wielen Drogeham!

Twee weken geleden kregen we de vraag of we last-minute een optreden wilden verzorgen tijdens de 50e editie van Gondelvaart op wielen Drogeham. Een vraag waar we absoluut niet lang over na hoefden te denken. Twee avonden optreden in een prachtige ambiance, wie wil dat nou niet? Vol enthousiasme vertrokken we vrijdagavond dan ook richting Drogeham…. Read more »