Fijne zomervakantie!

Na weer een heel bijzonder jaar voor onze vereniging is het nu bijna zomervakantie. Showkorps “D.I.N.D.U.A.-Oldekerk” wenst iedereen een fijne zomervakantie. Of je nou op reis gaat of lekker veilig thuis blijft, zorg dat je geniet, goed tot rust komt en gezond blijft! Tot in augustus!

Afsluiting seizoen WooDi-Kids

Afgelopen vrijdag hebben de leden van WooDi-Kids een concert gegeven ter afsluiting van het seizoen. Voorafgaand het concert heeft ieder zijn of haar rapport meegekregen. De jonge muzikanten hebben 2 van nummers laten horen aan de ouders. Het was een zeer geslaagde afsluiting! Wil jij ook muziek maken bij WooDi-Kids? Stuur ons dan een berichtje… Read more »

Nieuwe sponsor: Fysio Blaauw

We mogen weer een nieuwe sponsor verwelkomen: Fysio Blaauw. Fysio Blaauw is een praktijk waar een actieve benadering van de patiënt centraal staat. De patiënt speelt zelf een actieve rol in het genezingsproces en is mede verantwoordelijk voor het herstel van de klachten. U krijgt bij Fysio Blaauw altijd de één-op-één behandeling die het beste… Read more »