Na goede punten, gaan we nu ons best doen voor vele munten!

Gisteren stond voor ons de tweede contest van het seizoen op het programma in het gelderse Wijchen. Een bus vol met leden vertrok om 8.00 uur ‘s ochtends naar sporthal Arcus. Na een succesvolle showavond moest in deze sporthal niet alleen het publiek vermaakt worden, ook de jury moest overtuigd raken van de kwaliteiten van… Read more »

Wat een avond!

Bij deze willen wij iedereen bedanken voor zijn of haar komst naar onze showavond. Wat een mensen, wat een avond en wat een grandioze sfeer. Wij hebben enorm genoten! Jullie ook?! “Wat een mensen, wat een avond en wat een grandioze sfeer.” Jubilarissen Halverwege de avond werden er meerdere leden letterlijk en figuurlijk in de… Read more »

Showkorps “D.I.N.D.U.A.-Oldekerk” laat zien wat zij in huis hebben!

Op zaterdag 1 februari laten wij zien wat wij in huis hebben tijdens onze jaarlijkse showavond in Sportcentrum Eekeburen. Het belooft een boeiende avond te worden met optredens van ons showkorps, onze jeugdmuzikanten van WooDi Percussion Ensemble, onze Boom Boom Boys en al onze guardgroepen van 2Xtreme, waaronder 2Xtreme A. Zij promoveerden kortgeleden, tijdens de… Read more »