Open Huis 2021

Tijdens de hele maand september houden wij open huis. Iedereen is van harte welkom en kan vrijblijvend kennis maken met de vele mogelijkheden binnen onze vereniging. Jullie kunnen daarom alle repetities bezoeken. Kijk hieronder voor alle repetitietijden en een door de (staf)leden zelf geschreven beschrijving van de groep.

A-band (muzikanten)| Woensdag 1, 8, 15, 22 en 29 september van 19.30 tot 21.45 uur | locatie: De Smidse Niekerk.

Wij zijn het showkorps van de vereniging! Elke woensdagavond komt een enthousiaste groep bij elkaar om samen muziek te maken. Dit kan muziek zijn die we op straat laten horen, maar kan ook muziek zijn die we gebruiken tijdens de show. In de winterperiode ligt de focus op het instuderen van de muziek en in de zomer komt daar ook het instuderen van de choreografie bij. Natuurlijk mogen dan de optredens ook niet ontbreken!

De muziek die op straat wordt gespeeld is met name muziek die bekend is bij het publiek. De melodische stukken worden afgewisseld met groovy cadences van de drumline. Zo spelen we onder meer muziek van Toto, Ed Sheeran en Michael Jackson. Tijdens de show wordt er een muzikale reis door de tijd gemaakt. De muziek voor het showprogramma is uitgezocht door leden en instructie en bestaat uit een mix van bekende en minder bekende muziek.

Naast het maken van muziek is de gezelligheid een belangrijk deel van de avond. Zo hebben we altijd een pauze tijdens de repetitie en wordt er vaak tot laat nagesproken bij de kast.

Wil je eens komen kijken of wil je eens een nootje meespelen? Je bent altijd welkom!

2Xtreme A (colorguard)| Maandag 6, 13, 20 en 27 september van 19.00 tot 21.30 uur | locatie: Sportcentrum Eekeburen Oldekerk.

De A guard van dindua is een enthousiaste groep meiden en jongen met een leeftijd vanaf 14 jaar die met veel plezier elke maandag hard werken om het beste uit zichzelf en uit het team te halen. Dit gaat gepaard met veel plezier met elkaar tijdens de trainingen. De groep heeft al enkele successen weten te behalen en blijft gemotiveerd om er ook aankomend seizoen weer als een team een leuk en gezellig seizoen van te maken.

2Xtreme Cadets (colorguard)| Dinsdag 7, 14, 21 en 28 september van 18.00 tot 19.30 uur | locatie: Sportcentrum Eekeburen Oldekerk.

2Xtreme Cadets is de jongste colorguardgroep van 2Xtreme (onderdeel van de Showkorps “D.I.N.D.U.A. – Oldekerk”). De leeftijd van deze groep is van +/- 6 jaar t/m +/- 13 jaar. Bij de Cadets worden de basisbeginselen van colorguard aangeleerd, gecombineerd met veel plezier. In het winterseizoen doen we mee aan de wedstrijden van CGN. In het zomerseizoen leren we nieuwe technieken en zijn we af en toe buiten te zien tijdens een optreden samen met de band en de A-guard.

Boom Boom Boys | Maandag 13 en 27 september van 20.00 tot 21.30 uur | locatie: Sportcentrum Eekeburen Oldekerk.

Maak je graag muziek? Of houd je van samen plezier maken? Vind je het moeilijk om stil te staan? Of heb je een aanstekelijke lach? Dan zijn de Boom Boom Boys vast en zeker iets voor jou! Tijdens optredens brengen wij ons enthousiasme graag aan het publiek over. En iedere maand is het maar liefst twee avonden lachen, gieren en drummen! Dus ben jij 16 jaar of ouder? En de enthousiasteling die wij zoeken? Dan zien we je graag tijdens het open huis! Grijp een paar drumstokken en doe gezellig met ons mee!

WooDi Kids | Vrijdag 10 en 24 september van 19.00 tot 19.45 uur | locatie: Quadraten, Hoofdstraat 44, 9861 AJ Grootegast.

Wil jij ook graag leren drummen?! Kom dan eens langs op de repetitie om te kijken of het wat voor je is. WooDi-Kids bestaat uit 8 enthousiaste leden die gezamenlijk muziek maken. Van de snaredrum tot de bassdrum tot aan de boomwhackers, we doen het allemaal! Naast de gezamenlijke repetities krijgen de leden eens per week individueel drumles van muziekdocent Tarun van der Vegt. Zien we jou binnenkort op de repetitie?

Wij zien jullie graag tijdens 1 van deze repetities. Voor een gezellig praatje, een kijkje uit nieuwsgierigheid, om wellicht lid te worden of zelfs om een keer mee te doen. Iedereen is welkom. Vragen? Stuur ons gerust een berichtje.

Graag tot in september!!