WooDi-Kids

WooDi-Kids 2021 binnenkort van start!

Binnenkort organiseren wij weer een jeugdprogramma met als doel om kinderen enthousiast te maken voor het maken van muziek. Een nieuwe editie met de vertrouwde naam: WooDi-Kids. Kinderen vanaf 7 jaar kunnen, onder begeleiding van Tarun van der Vegt (muziekdocent bij Muziekpraktijk Flow), in een aantal gratis lessen kennismaken met de muzikale vorming. Dus…ben jij 7 jaar of ouder en wil jij graag kennis maken met muziek? Meld je dan snel aan voor WooDi-Kids 2021 via het onderstaande formulier. De startdatum is woensdag 10 november 2021.

Individueel les volgen bij WooDi-Kids?

Weet je nu al zeker dat je muziek wil maken? En wil je graag individueel les? Ook dat kan bij Showkorps “D.I.N.D.U.A.-Oldekerk”. Deze individuele lessen worden verzorgd door Tarun van der Vegt van Muziekpraktijk Flow. Als leerling krijg je wekelijks individuele muziekles (ca. 20 minuten) en per 2 weken is er de mogelijkheid om in groepsverband te repeteren met WooDi-Kids. Het doel van deze lessen is samen plezier hebben in het maken van muziek. De individuele WooDi-Kids lessen vinden op woensdag plaats en de groepslessen op vrijdag. Beide lessen zullen plaatsvinden bij Quadraten in Grootegast (gemeente Westerkwartier). Ook is het mogelijk om in overleg op een andere dag individuele lessen te volgen. Deze lessen zullen dan plaatsvinden in Kornhorn. Ben je enthousiast en zie jij jezelf bijvoorbeeld al drummen op een echt groot drumstel? Stuur ons dan snel een berichtje via onderstaand formulier.

Heb je een vragen over de inhoud van de muzieklessen? Deze vragen kun je stellen aan Tarun zelf via info@muziekpraktijkflow.nl of www.muziekpraktijkflow.nl/ .

Het onderdeel WooDi-Kids is een samenwerking tussen Showkorps “D.I.N.D.U.A.-Oldekerk” en Woudklank Grootegast.

Interesse in WooDi-Kids?

Stel uw vraag of WooDi-Kids of schrijf uw kind gelijk in via het onderstaande formulier.

Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens, conform onze Privacy Policy.