Welkom Sinterklaas!

Donderdagavond 30 november zaten de leden van onze 2Xtreme Cadets, in Partycentrum de Halte, vol spanning te wachten op een bezoek van Sinterklaas en zijn Pieten. Om de spanning een beetje bij de kinderen weg te nemen werden er, onder het genot van ranja en pepernoten, twee spelletjes gespeeld. Stoelendans met uiteraard sinterklaasliedjes en het doorfluisterspel.

Op het moment dat de kinderen druk aan het fluisteren waren werd er ineens hard op de deur geklopt. De deur ging een klein stukje open. “Ik hoor niemand zingen” klonk een Pieten stem. Gelijk begon iedereen te zingen….en daar kwam Sinterklaas binnen met maar liefst 4 zwarte Pieten. Welkom Sinterklaas!! Eindelijk kon het feest echt beginnen. Een paar leden regelden snel een stoel voor de “oude man”, terwijl de Pieten pepernoten uitdeelden aan de kinderen.

Hierna was het tijd voor de cadeautjes. Dit hadden de leden wel verdiend nadat ze vorige week zaterdag Sinterklaas bij twee intochten hadden geholpen. Om de beurt mochten de leden en ook stafleden op de kruk plaatsnemen naast Sinterklaas. In het grote boek stond voor iedereen een verhaaltje. Via de livestream en de Social Media van Showkorps “D.I.N.D.U.A.-Oldekerk” had Sinterklaas het hele seizoen nauwlettend gevolgd. Je kunt wel zeggen dat hij een echte fan is van onze Cadets. Nadat iedereen zijn cadeautje had gekregen en uitgepakt volgde er een klein vreugdedansje.

Voordat Sinterklaas ging vertrekken was het tijd voor de groepsfoto. Een serieuze foto en natuurlijk een gekke foto.  Daarna was het tijd om afscheid te nemen, want Sinterklaas en zijn Pieten moesten natuurlijk nog meer bezoekjes afleggen. Het gezelschap werd blij uitgezwaaid.

Bedankt voor jullie bezoek en tot volgend jaar!

Bekijk hier de foto’s van deze leuke avond.