We zijn los!

Na een leuke week met natuurlijk het optreden in ons eigen dorp op Koningsdag en de vele trainingen, zaten we zaterdagochtend in de bus op weg naar Sneek. Take One 2017 stond op het programma. Een dag waarop het vele publiek, ruim 1500 mensen, kon genieten van maar liefst 10 korpsen uit het mooie Noorden. Deze korpsen lieten allemaal hun zomershow zien waarmee ze gaan deelnemen aan het Wereld Muziek Concours in juli dit jaar.

Aangekomen in Sneek scheen de zon al volop, het beloofde een mooie middag te worden. In deze stralende zon konden wij ons rustig voorbereiden op onze show, waaraan wij de afgelopen weken hard gewerkt hebben. Repetities met regen, hagel, wind en gelukkig ook zon…net als vandaag! Super, let’s go!

Op het groene “tapijt” van SWZ Boso Sneek lieten we een goede show zien. Een show die werd beoordeeld met ‘tips’ en ‘tops’ van instructieleden van collega korpsen. Zo helpen wij elkaar, om het product nog beter te krijgen voor het WMC. Ons product; “A Journey Home”, is ten opzichte van vorig seizoen, veranderd. De showfiguraties zijn aangepast, net als bepaalde onderdelen van de muziek. We zijn als groep tevreden met wat we vandaag, zonder al een werkweekend te hebben gehad, hebben kunnen laten zien. Met een tevreden gevoel liepen we dan ook van het veld. Het publiek beloonde ons met een mooi applaus.

We konden samen de vrachtwagen weer inpakken en omkleden, zodat we de rest van de middag konden genieten van de shows van de andere korpsen. Nog steeds met een heerlijk zonnetje! Wie had dat gedacht?!

De dag werd afgesloten bij het clubgebouw van Advendo Sneek. We konden hier wat eten en gezellig napraten met alle deelnemers, onder het genot van een lekker drankje. Uiteindelijk werd de avond hier dansend afgesloten. Super gezellig! Organisatie, publiek en collega korpsen: Bedankt voor deze dag!

Rond 21.00 uur stond de bus van Wiebenga Reizen weer voor ons klaar om ons, samen met Showband Marum, veilig naar huis te brengen: A Journey Home! Het was nog lang gezellig in de bus. Een geslaagde dag, we zijn los!! Op naar het volgende showoptreden, maar eerst weer trainen. Op vrijdag 19 mei reizen wij af naar Diever voor ons jaarlijkse werkweekend. Hier zullen we de show verder uitwerken, met behulp van de ‘tips’ en ‘tops’ die we tijdens Take One hebben gekregen. Ons eerstvolgende showoptreden is zaterdag 10 juni tijdens het ODSC in Assen. Een week later zijn wij te zien op Taptoe Vries. Komen jullie ook?

Bekijk hier de foto’s van ons optreden en de afterparty.

 

Showkorps “D.I.N.D.U.A.-Oldekerk” op uw taptoe?

Heeft u “A Journey Home” gezien tijdens Take One en bent u enthousiast geworden over ons product en wilt u ons op uw taptoe? Stuur dan een e-mail naar manager@showkorpsdindua.nl voor een vrijblijvende offerte. Optreden doen wij graag!