Spektakel in Vries!

Zaterdagochtend stonden we met z’n allen weer op het veld. Klaar voor een mooie dag. Eerst een showrepetitie en ’s avonds een taptoe in Vries. Vol goede moed begonnen we ’s ochtends aan de repetitie. We konden aan de slag met de gekregen feedback van de juryleden van het ODSC. Mede door het mooie weer verliep de repetitie goed en snel. Voor we het wisten zat de repetitie erop en konden we ons klaar maken voor Taptoe Vries.

Rond 18.30 uur kwamen we in Vries aan waar de organisatie ons al stond op te wachten. Zij hadden er zin in en wij ook. Terwijl we aan het omkleden waren druppelde het publiek langzaam binnen. Een gezellige boel!

Nadat de plaatselijke Harmonie Vries de avond had geopend, mochten we als derde korps aantreden. We lieten een keurige show zien en genoten net als het publiek van ons optreden. Met een tevreden gevoel en muziek van Coldplay liepen we van het veld.

Snel de instrumenten aan de kant, zodat we konden genieten van de rest van de korpsen, met onder andere Showband Marum en Jong Advendo Sneek.

Nadat ook het laatste korps haar show had laten zien, kwamen alle korpsen weer op het veld voor de finale. Hier klonken uiteraard de gebruikelijke nummers. De avond werd afgesloten met het Wilhelmus, waarna elk korps om de beurt mocht afmarcheren. De taptoe zat erop! Op naar de vrachtwagen waar onze drumline samen met de drumline van Showband Marum nog een aantal keer “Red Racoon” heeft gespeeld. Zo werd de dag met z’n allen feestelijk afgesloten. Geweldig! Hierna zat het er toch echt op en keerden we moe maar voldaan naar huis: “A Journey Home”.

Organisatie bedankt dat wij een optreden mochten verzorgen tijdens jullie taptoe. We hebben samen met het vele publiek genoten van al het spektakel. Super!

Bekijk hier de foto’s van deze leuke taptoe.

 

Showkorps “D.I.N.D.U.A.-Oldekerk” op uw taptoe? 

Heeft u “A Journey Home” gezien tijdens Taptoe Vries en bent u enthousiast geworden over ons product en wilt u ons op uw taptoe? Stuur dan een e-mail naar manager@showkorpsdindua.nl voor een vrijblijvende offerte. Optreden doen wij graag!