Try-out wederom groot succes!

Afgelopen zondag was het dan eindelijk zo ver. Na wekenlang trainen mochten de 2Xtreme Kids en de 2Xtreme Juniors voor het eerst haar nieuwe show aan het publiek laten zien. En wel tijdens de try-out in Topsportcentrum Leek. Traditiegetrouw vindt dit evenement elk jaar plaats aan het begin van het (wedstrijd) seizoen. Ouders, opa’s en oma’s, vriendjes en vriendinnetjes en andere belangstellenden kunnen op deze manier als eerste genieten van de nieuwe show. De zaal zat dan ook bomvol.

Na een gezamenlijke warming-up, waren namens onze vereniging de 2Xtreme Juniors als eerste aan de beurt. In een prachtig nieuw uniform, gemaakt door ons geweldige naaiteam, brachten zij de show: The Maze. Een show waarin de Juniors ons meenemen in een wereld van verdwalen. Zoeken naar de juiste weg en deze ook vinden, de wereld van het doolhof. Een hele mooie show. Dit belooft wat voor dit seizoen. Super dames!

Na de pauze mochten we voor het eerst genieten van de show van onze 2Xtreme Kids. Dit seizoen brengen zij de show: TRY! TRY op de try-out, dat moet goed komen. En goed was het zeker! De huidige Nederlands kampioenen in de Kids Class straalden, op de vrolijke muziek van Shakira, als vanouds. De Kids laten zien dat je in het leven doelen hebt, doelen die voor jou heel belangrijk zijn. Doelen die je graag wilt halen en dit probeer je op verschillende manieren te behalen. De Kids hebben het eerste doel bereikt en dat is een show die klaar is. Ze zijn klaar voor de eerste contest in Drachten. Op naar Drachten, op naar het volgende doel: wederom meedoen om de titel, maar bovenal genieten. Succes!

De middag werd afgesloten door United Northern Winterguard. Voor de tweede maal deze middag lieten ook zij de nieuwe show “How Photography Connects Us” aan het publiek zien. Maar liefst 26 dames op de vloer, een schitterend gezicht. Top!

 

Let the game begin..

Nu op naar aanstaande zaterdag, 14 januari: contest Drachten. De eerste wedstrijd van het seizoen voor onze groepen. Wij willen iedereen heel veel succes wensen! Zet ‘m op! Kaarten verkrijgbaar via: www.colorguard.org.

 

Wij houden jullie op de hoogte!

Voor iedereen die zaterdag helaas niet aanwezig kan zijn, wees gerust….wij houden jullie natuurlijk op de hoogte via: Facebook, Snapchat (dinduaoldekerk & unitednw) en Instagram.

Daarnaast zal er na elke contest een verslag met foto’s volgen. De foto’s van de try-out zijn gemaakt door J.H. van der Molen Fotografie en zijn te bekijken op de Facebookpagina van Showkorps D.I.N.D.U.A. Oldekerk en United – Northern Winterguard.

Daarnaast heeft u waarschijnlijk een camerateam gezien van RTV Noord. Rob Mulder bracht met het programma “Expeditie Grunnen” een bezoek aan de try-out. Heb je dit op tv gemist? Ga dan naar: http://www.rtvnoord.nl/tv/programma/10250/Expeditie-Grunnen/aflevering/7651 en kijk het terug.