Zonnig optreden langs het heilige asfalt van Assen!

Zaterdag 22 juni mochten de Boom Boom Boys optreden tijdens de TT-Run: het snelste loopevenement van Nederland. Een optreden op een unieke locatie, namelijk op het enige echte TT Circuit. Dit alles onder perfecte weersomstandigheden: een heerlijk zonnetje, af en toe een verkoelende wind en niet al te warm. Tweemaal mochten de leden onder deze mooie omstandigheden optreden. Om tien uur ging het eerste optreden van start. Anderhalf uur lekker “rammen” in de ‘Ramshoek’ tijdens de alternatieve run voor lopers met een beperking en “rollers”. Het eerste optreden zorgde voor veel dankbare en vrolijke gezichten. Dit is waarvoor je het doet! Daarna was het tijd voor een welverdiende pauze. In de ‘Bacopit’ stond een goed verzorgde lunch voor de leden klaar.

“Het eerste optreden zorgde voor veel dankbare en vrolijke gezichten. Dit is waarvoor je het doet..”

Vol enthousiasme en met een volle maag stonden de Boom Boom Boys om half twee weer klaar voor het tweede optreden tijdens de gewone TT-Run. Een kleine vierduizend mensen deden mee en dus konden de dames ook volop high fives uitdelen. Dit leverde niet alleen enthousiaste reacties op bij de lopers, maar het trok ook de aandacht van de media. Vele fotografen schoten prachtige plaatjes. Over een prachtig plaatje gesproken. De Boom Boom Boys traden tijdens dit optreden voor het eerst op in spiksplinternieuwe t-shirts. Deze t-shirts zijn mede mogelijk gemaakt door de nieuwe sponsor van de Boom Boom Boys: Pouwrent Autoverhuur Groningen. Hierdoor kunnen de leden ook in warme omstandigheden, zoals afgelopen zaterdag het geval was, optreden.

Nadat ook de laatste lopers, door middel van een langzaam opgebouwde roffel, richting de finish werden geholpen zat het tweede optreden erop. Het tweede optreden duurde ook ongeveer anderhalf uur, maar voor de leden voelde dit veel korter aan. De Boom Boom Boys hebben anderhalf uur volop getrommeld, gesprongen, “gebruld”, aangemoedigd en bovenal genoten!

“De Boom Boom Boys hebben anderhalf uur volop getrommeld, gesprongen, “gebruld”, aangemoedigd en bovenal genoten..”

Organisatie van de TT-Run Assen: bedankt dat de Boom Boom Boys mochten optreden bij jullie mooie loopevenement, de leden hebben enorm genoten en komen dan ook graag nog een keer weer.

De Boom Boom Boys ook op uw (loop)evenement? Neem dan contact op met onze manager via: manager@showkorpsdindua.nl.