Een uitvoering vol spektakel, nieuwe muziek en mooie shows!

Het is een jaarlijks terugkerend evenement: onze uitvoering. Een avond voor familie, vrienden, dorpsgenoten uit Niekerk-Oldekerk-Faan, sponsoren, collega-muzikanten, oud leden en andere belangstellenden. “Een prachtige avond. Wij kunnen daar met recht trots op zijn”, aldus voorzitter Gerard Venema. Venema heeft net als het vele publiek, waaronder burgemeester Ard van der Tuuk, genoten van de gevarieerde optredens.

 

Pleasure

De jeugdmuzikanten van WooDi Percussion Ensemble mochten deze avond openen. De samenwerking tussen de jeugdmuzikanten van Woudklank Grootegast en Showkorps “D.I.N.D.U.A.-Oldekerk”. Samen bundelen zij de krachten om voor de eerste keer een show te kunnen laten zien en deel te nemen aan de Indoor Percussion wedstrijden. De show heet ‘Pleasure’. In deze show laat WooDi zien waarom zij muziek maken. Zij doen dit namelijk om plezier te maken, maar ook om het publiek te vermaken. Dit is zeker gelukt, het publiek genoot enorm van deze geweldige show. Op naar Wijchen!

 

 

 

 

 

 

 

 

Winterguard

Na het eerste optreden van de jeugdmuzikanten was het de beurt aan onze andere twee jeugdgroepen: 2Xtreme Cadets en 2Xtreme Junior. Zij lieten hun nieuwe show zien waarmee ze op dit moment deelnemen aan de Winterguard competitie van Color Guard Nederland (CGN). Hier doet United-Northern Winterguard zoals u weet ook aan mee. Ook zij traden op. Deze drie groepen gaan ook allemaal naar Wijchen aanstaande zaterdag.

 

 

 

 

 

 

 

 

Jubilaris

Tijdens de uitvoering werd Jan Willem Teeninga door voorzitter Gerard Venema gehuldigd vanwege zijn 25-jarig lidmaatschap bij de vereniging. Jan Willem is na jaren muzikant te zijn geweest, nog steeds een betrokken verenigingslid. Gefeliciteerd Jan Willem!

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwe muziek en nieuwe show 

Andere hoogtepunten waren het vernieuwde straatrepertoire van het A-Korps en de bekendmaking van het nieuwe showprogramma. Na onze succesvolle deelname aan het Wereld Muziek Concours, waarbij wij heel knap 8ste werden in de Show-First Division, zijn de leden van het showkorps begonnen met het instuderen van een nieuwe show getiteld ‘The Door’. ‘The Door’ leidt naar verschillende werelden waarin je je zelf leert kennen. Het publiek reageerde enthousiast op de nieuwe showmuziek.

 

 

 

 

 

 

 

 

Over de grens

Het vernieuwde straatrepertoire komt goed van pas. Op dinsdag 13 februari reizen wij af naar Duitsland voor een Carnavalsoptocht in Mönchengladbach en op maandag 2 april staat een groot straatoptreden gepland in Hervé (België). 

 

 

 

 

 

 

 

 

Poiesz Jeugd Sponsor Actie

Op maandag 12 februari start de Poiesz Jeugd Sponsor Actie. Wij mogen dit jaar weer meedoen…dus: spaar Jeugd Sponsor Munten voor onze club! De koker van Showkorps “D.I.N.D.U.A.-Oldekerk” is te vinden bij de Poiesz supermarkt in Zuidhorn. Doe je geen boodschappen bij de Poiesz in Zuidhorn, maar wel bij een andere Poiesz? Gooi de munten dan in de rode brievenbus bij de ingang van Sportcentrum Eekeburen of geef ze mee aan onze leden. Wij brengen de munten naar Zuidhorn. Alvast bedankt!

 

 

 

 

 

Klik hier voor alle foto’s van de uitvoering.

Foto’s: J.H. van der Molen Fotografie