(Wel)kom in Zuidhorn !

Zaterdag 1 oktober waren wij welkom in de kom van Zuidhorn. Het centrum van Zuidhorn, waar het “Kom in Zuidhorn” feest plaats vond. Een feest met talloze activiteiten, ingevuld door verschillende bedrijven, clubs, verenigingen, muzikanten en artiesten. Net als vorig jaar was ook onze vereniging hiervoor uitgenodigd. Ditmaal hadden we besloten om met de A-band hier een straatoptreden te verzorgen.

Na eerst, met het oog op Mars-en Show concours Enschede, een dag showtraining te hebben gehad in Grootegast, stapten we vol goede zin de auto in. Op naar Zuidhorn, waar het inmiddels al een gezellig boel was. Snel hesen wij ons in de uniformen om te kunnen beginnen aan de warming-up. Na een korte warming-up liepen wij met de klanken van ‘Oye Mi Canto’ de Kom van Zuidhorn in. Veel mensen bleven even staan om te kunnen genieten van ons optreden. Ook wij bleven op verschillende plekken even stil staan, zodat ook de guard zich goed kon laten zien. Zo hebben wij het hele centrum aangedaan, we zijn zelfs even binnen in de Albert Heijn geweest……..Rond 17.00 uur zat het feest en dus ook ons optreden erop. Samen met alle bezoekers keerden we huiswaarts (A Journey Home). Samengevat was het een zeer nuttige dag, met als afsluiter een heel leuk feestje! Organisatie van “Kom in Zuidhorn”; onze complimenten voor de organisatie en bedankt dat wij op jullie feest van ons mochten laten horen en zien!

Bekijk hier de foto’s van de rondgang.

 

Kom in Oldekerk!

Heb je ons zien optreden en ben je nieuwsgierig naar ons geworden? Kom in Oldekerk en kom kijken wat wij allemaal te bieden hebben. Voor meer info: info@showkorpsdindua.nl.

 

Showkorps D.I.N.D.U.A.-Oldekerk op jullie feest?!

Showkorps D.I.N.D.U.A.-Oldekerk komt graag op ‘feestjes’. Naast het “Kom in Zuidhorn” feest, komen wij feestjes als de intocht van Sinterklaas, Koningsdag, Jaarmarkt, Slotdag Avondvierdaagse etc.etc., graag muzikaal opvrolijken. Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Stuur dan een e-mail naar: manager@showkorpsdindua.nl

We maken ons nu op voor een drukke week. De komende week staan er veel trainingen op het programma. Dit alles met het oog op het nieuwe winterguard seizoen en met het oog op een druk, maar mooi weekend in het vooruitzicht. Volgende week zaterdag (8 oktober) zal het showkorps afreizen naar Enschede om deel te nemen aan het Mars-en Show concours aldaar. Een dag later reizen de leden van de Boom Boom Boys af naar Groningen om op te treden tijdens de 4MIJL van Groningen. Like ons op Facebook om de hele week op de hoogte te blijven. En ohja…vergeet niet om nog even de foto’s te bekijken van ons optreden!