Tik ‘m aan!

Op zaterdag 6 oktober mochten de Boom Boom Boys optreden tijdens de Westerkwartier Marathon. Een sportief feestelijk evenement georganiseerd door de vier Westerkwartiergemeenten: Leek, Grootegast, Marum en Zuidhorn. Deze gemeenten fuseren per 1 januari 2019 en met dit evenement wilden de gemeenten een letterlijke verbinding aanbrengen tussen de inwoners van deze gemeenten. Een leuk initiatief waar wij als vereniging graag ons steentje aan bij wilden dragen. En dus stonden de Boom Boom Boys zaterdag in het zonnetje langs het parcours. Om precies te zijn bij Grandcafé Eetcafé de Klap te Grootegast.

Een hardloopevenement is niet nieuw voor de Boom Boom Boys. Al jarenlang treden de Boom Boom Boys op tijdens hardloopevenementen. Waaronder de 4 MIJL van Groningen en de Berenloop op Terschelling. Wat wel nieuw is, is dat zij tegenwoordig optreden in jasjes voorzien van een logo, bedrukt door Print-Bizz Drukwerk en Zo. Op deze manier weet iedereen wie de Boom Boom Boys zijn en waar zij vandaan komen: uut Grunn! Een positieve verandering.


Dit is niet de enige verandering. Vanaf nu hebben de Boom Boom Boys ook de beschikking over foamhanden. Geleverd door www.foamstickshop.nl. Lopers kunnen nu zwaaien naar de Boom Boom Boys of een high five geven. Iets dat tijdens de Westerkwartier Marathon vaak gebeurde. Dit maakte het optreden extra leuk. Door de leuke reacties van de lopers en het mooie weer werd het een geslaagd optreden. Westerkwartier Marathon bedankt!

Klik hier om de foto’s te bekijken van dit optreden.

Zondag 14 oktober staat het volgende optreden op het programma. De Boom Boom Boys mogen weer optreden tijdens de 4MIJL van Groningen. Doe jij mee? Vergeet dan niet even te zwaaien, je duim omhoog te steken of een high five te geven. Dit kunnen de Boom Boom Boys erg waarderen.

Wil jij ook een foamhand om je zoon of dochter aan te moedigen tijdens bijvoorbeeld de CGN-wedstrijden? Ga dan naar: www.foamstickshop.nl/foam-handen/. De handen zijn te beschrijven met een krijtstift.