Wie komt er alle jaren…

Wie komt er alle jaren,

daar naar de Havenstraat varen.

Over de grote, grote zee,

Sintnicolaas, hoezee!!

 

Sinterklaas brengt al jaren een bezoek aan Niekerk/Oldekerk en hoort bij aankomst de vrolijke klanken van showkorps D.I.N.D.U.A. – Oldekerk. Zo ook dit jaar weer. Rond 12.45 uur stond D.I.N.D.U.A. klaar bij de Havenstraat in afwachting op Sinterklaas en zijn zwarte Pieten. Ondanks dat zijn komst ruim van te voren aangekondigd was, is het toch altijd maar weer de vraag of hij wel veilig aankomt. Aangezien Sinterklaasfeest een kinderfeest is, konden “onze kinderen” bij dit feest niet ontbreken. Zowel de cadets als de jeugdmuzikanten liepen mee tijdens de optocht door het dorp.

De middag begon fris, maar gelukkig kwam Sinterklaas rond 13.00 aan en konden we van start. Een optocht van ruim een uur leidde ons door de straten van Niekerk/Oldekerk, waar veel mensen op de hoeken van de straten stonden te kijken. Gelukkig kwam de zon er ook steeds meer door, waardoor de temperatuur een stuk aangenamer werd. Om 14.15 uur kwamen wij al spelend met de welbekende Sinterklaasliedjes aan bij de Rotonde. Hier kregen wij applaus en stond er een beker warme chocomelk klaar. Een geslaagd eerste Sinterklaasoptreden!

Voor Sinterklaas en ook voor ons zit het feest er nog niet op. Volgende week zaterdag 29 november staat er een bezoek gepland aan het dorp Enumatil. Hiervan zal volgende week ook een verslag te lezen zijn. Houd daarom onze website en Facebookpagina goed in de gaten en mis niks!

Wilt u dat wij volgend jaar ook uw sinterklaasfeest komen opvrolijken? Neem dan contact op met onze manager: manager@showkorpsdindua.nl.

Bekijk hier de uitgebreide foto-impressie.

IMG_3082 kopie IMG_9342 kopie IMG_9349 kopie IMG_9374 kopie