Geslaagde Winterguard Try-Out

Als stralende sterren sterk het nieuwe seizoen in!

De leden van de 2Xtreme Cadets en Kids hebben laten zien dat zij helemaal klaar zijn voor het nieuwe winterseizoen.

Traditiegetrouw organiseerden Showkorps D.I.N.D.U.A.-OLDEKERK, Showband Marum, Showband Noordenveld Roden en Showband Concordia Zevenhuizen een Winterguard Try-Out op 10 januari. In een afgeladen Topsporthal in Leek presenteerden de verschillende units hun nieuwste winterguardshow.

In elegant zwart lieten de meiden van de 2Xtreme Cadets hun show “Strong Enough” aan het publiek zien. Op muziek van zangeres Birdy werd er een sterke show neergezet. Dit belooft wat voor de aankomende contesten!  De 2Xtreme Kids kozen het hogerop met de show “The Sun, The Moon, The Stars!”.  Zij lieten zien dat zij de afgelopen maanden veel geleerd hebben door een goede show neer te zetten. Na de spetterende show “Sister Act” van vorig jaar, weten beide groepen ook dit jaar het publiek weer te pakken.

Naast de spetterende optredens van onze jeugd, was het publiek ook getuige van het eerste optreden van de nieuwe samenwerking tussen de A-Units van Oldekerk, Marum en Roden.  Onder de naam United – Northern Winterguard stonden er 22 meiden op de vloer. Samen lieten zij tweemaal hun nieuwe show “Universe” zien.  Ondanks de bijbehorende spanning hebben zij een mooie show neergezet.  Een uitgebreid verslag van dit optreden is terug te lezen op de Facebookpagina van United.

Wij zijn benieuwd wat de jury van alle groepen vindt. Ben jij hier ook benieuwd naar?  Kom dan zaterdag 16 januari naar Drachten om de leden van United en de 2Xtreme Cadets en Kids in actie te zien tijdens hun eerste contest.  Kaarten zijn nog steeds verkrijgbaar via www.colorguard.org .

Bekijk hier een foto-impressie.