De kou getrotseerd!

Brrrr….wat was het koud, maar wat hebben wij weer genoten van de Sinterklaasintocht in Niekerk-Oldekerk-Faan. Een optreden die voor ons rond kwart voor 1 begon vanaf onze thuisbasis: Sportcentrum Eekeburen. Vanaf dit punt vertrokken wij samen met de Juniors, Cadets en Kids richting basisschool de Rehoboth. Hier kwam Sinterklaas rond 1 uur op spectaculaire wijze aan. Nadat hij welkom werd geheten door Stichting Dorpsbelangen Niekerk-Oldekerk-Faan, vertrokken wij samen voor een rondgang door de straten. Ondanks de kou kwamen veel kinderen en volwassenen naar buiten, om op zoek te gaan naar het zwarte pietenpak. Een kwestie die de inwoners van Niekerk-Oldekerk-Faan al dagenlang in de ban houdt. Iedereen zocht mee onder het genot van onze vrolijke muziek. Uiteraard muziek van Sinterklaas, maar ook nummers uit ons huidige straatrepertoire. Dit repertoire is uitgebreid met het nummer ‘Balada’ van Gusstavo Lima. Een nummer dat goed in de smaak viel, net als de warme chocolademelk bij aankomst in dorpshuis ‘de Rotonde’, het eindpunt van de route. De koude omstandigheden waren wij hierdoor snel weer vergeten.

Klik hier om de foto’s van J.H. van der Molen Fotografie te bekijken.

Grootegast in concert

’s Avonds mochten wij weer optreden. Ditmaal lekker warm in sporthal ‘de Leegens’ voor het afscheid van Gemeente Grootegast. Samen met alle andere muziekverenigingen en zangkoren uit de Gemeente Grootegast werd dit een mooie avond. Gemeente Grootegast bedankt voor de organisatie van ‘Grootegast in concert’ en voor de goede zorgen de afgelopen jaren. Laten wij deze goede samenwerking voortzetten in de nieuwe gemeente Westerkwartier.

Vol verwachting klopt ons hart.. 

Volgend weekend is weer een weekend om naar uit te kijken. De Kids, Cadets, Juniors en WooDi maken het programma bekend waarmee ze gaan deelnemen aan de wedstrijden van Colorguard Nederland. Vol verwachting klopt ons hart..