Zo gaat die goed, zo gaat die beter!

Dit zomerseizoen mag Showkorps D.I.N.D.U.A. driemaal de slotavond van verschillende Wandelvierdaagsen opvrolijken. Namelijk de Wandelvierdaagse van Assen, Reitdiep en Haren. Net als vorig seizoen begonnen wij deze reeks bij de Wandelvierdaagse van Reitdiep. De kinderen uit deze wijk van de stad Groningen hadden er alweer 3 avonden opzitten en donderdagavond mochten wij met hun het laatste stuk meelopen. Alle kinderen stonden aan het begin van de avond al te trappelen om te beginnen. Wij zijn daarom ook snel van start gegaan. Met een grote groep kinderen achter ons aan, liepen we door de mooie wijk heen, waar weer veel mensen langs de kant van de weg stonden.

Na een rondgang door de straten, liepen we richten de haven. Zo gaat die goed, zo gaat die beter, alweer een kilometer! Al snel kwam de Jumbo inzicht: Hallo Jumbo! Hier kregen alle kinderen, inclusief onze jongste leden, een ijsje aangeboden. Met een ijsje in de hand liepen we weer terug naar basisschool de Rietwierde. Nadat we de finish hier hadden gepasseerd zat het optreden er voor ons op. Na wat drinken gehad te hebben, keerden wij weer terug naar vrachtwagen. Hiermee hebben we onze eerste Wandelvierdaagse weer gehad. Een leuk begin van deze reeks. Organisatie bedankt en graag tot volgend jaar! De volgende slotavond die wij mogen begeleiden is de slotavond van wandelvierdaagse Assen op vrijdagavond 5 juni. Hier zal ook weer een verslag van verschijnen.

Wilt u dat Showkorps D.I.N.D.U.A. ook uw slotavond of evenement van vrolijke klanken voorziet? Neem dan contact op met onze manager: manager@showkorpsdindua.nl en vraag naar de verschillende mogelijkheden.

Wij wandelen nog even door! Tot in Assen!

Klik hier om door de foto’s te wandelen.